Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι καμήλες... πουλάνε :: 24/1/2006 20:29:02) 

Οι καμήλες… πουλάνε

Τον γύρο του κόσμου έκανε η παρουσία των διεθνών και των παραγόντων της ΕΠΟ, στην δεξίωση που παρέθεσε ο Αμπντούλ Ελάχ Μπιν Σαΐντ (μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας), προς τιμήν των αποστολών που μετέχουν στο τουρνουά, των εκπροσώπων του Τύπου και των διαιτητών.

ΤΑ ΜΜΕ κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ η τοπική εφημερίδα "Σαμάς" (σημαίνει "Ήλιος" στα ελληνικά) φιλοξενεί αφιέρωμα για τις τρεις αποστολές που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Έντονο είναι το ελληνικό στοιχείο και στο φωτογραφικό υλικό που πλαισιώνει το ρεπορτάζ, καθώς πρωταγωνιστούν οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ, οι Έλληνες παράγοντες, αλλά και δημοσιογράφοι της χώρας μας που βρίσκονται στο Ριάντ.

ΤΟ ΘΕΜΑ της εφημερίδας έχει τίτλο: "Η προσοχή του τουρνουά στράφηκε στα τουμπούλ" (πρόκειται για τα μεγάλα παραδοσιακά όργανα που μοιάζουν με τα ντέφια). Χθες πάντως, οι διεθνείς επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των μελών της αποστολής ήταν οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.

ΜΕΤΑ το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, σειρά έχουν τα αθλήματα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Οι αθλητικοί συντάκτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ, με αφορμή την έναρξη των αγώνων στις 10 Φεβρουαρίου στο Τορίνο. Το σεμινάριο θα γίνει την τρίτη 31 Ιανουαρίου (12μ.μ. - 4μ.μ.) στα γραφεία του συνδέσμου στην Αθήνα.

ΕΠΙΣΗΜΗ παρουσίαση σήμερα της πρότασης για τη Λέσχη φίλων Άρη και το σάιτ (www.arismembers.gr) που βρίσκεται, ήδη, σε λειτουργία, εδώ και μερικές μέρες στέλνει το μήνυμα του: "Το χθες χάθηκε. Το αύριο είναι αμφίβολο. Το σήμερα υπάρχει και μας ανήκει… Ηρθε η ώρα να το αξιοποιήσουμε."

ΣΕ ΑΘΗΝΑΪΚΟ αθλητικό σάιτ έγινε ψηφοφορία για το ποια ομάδα χρειάζεται τη μεγαλύτερη μετεγγραφική ενίσχυση. Ιδού τα αποτελέσματα σε σύνολο 2.484 ψήφων: Παναθηναϊκός (38%) 954, Ολυμπιακός (18%) 442, ΑΕΚ (17%) 425, ΠΑΟΚ (14%) 360, Ηρακλής (9%) 226, Ξάνθη (3%) 77.