Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η… περηφανη πωληση του καπετανου αποτελει προαγγελο για το καλοκαιρι :: 18/1/2006 21:13:46) 

ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ: Μπορεί τα χρήματα από τη μεταγραφή του Καπετάνου να μην φτάνουν για το δελτίο του Κατσουράνη, αλλά για τη φανέλα του διεθνή μέσου είναι υπεραρκετά. Μόλις 55 ευρώ στοιχίζει η μία.

Η… ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

"Περάστε κόσμε…"

Από τις… 30 Δεκεμβρίου ήταν πουλημένος ο Παντελής Καπετάνος στην ΑΕΚ, αλλά μόλις χθες ανακοινώθηκε. Η ύστατη προσπάθεια του Γιώργου Σπανουδάκη για να αποσπάσει κάποια ευρώ παραπάνω, δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και στις 4:30μ.μ. η ΠΑΕ ανακοίνωνε με περηφάνια την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Κάτι που θα κάνει η ΑΕΚ σήμερα!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Το ακριβές ποσό που θα καρπωθούν οι "κυανόλευκοι" από τη μεταγραφή του Καπετάνου δεν έγινε γνωστό, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι δεν ξεπερνάει τις 380.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της διοίκησης είχαν ορίσει ως κατώτερη τιμή πώλησης τα 500.000 ευρώ, αλλά από χθες εμφανίζονται ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι με την συμφωνία που πέτυχε ο Γιώργος Σπανουδάκης με τη διοίκηση της ΑΕΚ, όπως φαίνεται και από τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής συμφώνησε με αυτήν της ΑΕΚ για την μεταγραφή του Παντελή Καπετάνου. Με αυτήν την εξέλιξη εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του Ηρακλή, καθώς πρόκειται για περίπτωση παίκτη, που με κάθε τρόπο έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, με συνέπεια και η τεχνική ηγεσία, διά του κ. Σάββα Κωφίδη, να πάψει να τον υπολογίζει στον αγωνιστικό σχεδιασμό της".

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ότι η ΠΑΕ… βρήκε πάτημα στις πρόσφατες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ενώ αποδείχθηκε, ότι η κλήση του σε απολογία ήταν απλά και μόνο μία κίνηση εντυπωσιασμού. Ο Καπετάνος απολογήθηκε, αλλά ποτέ δεν τιμωρήθηκε. Εκτός και αν στα γραφεία της Μίκρας θεωρούν ότι ο Καπετάνος τιμωρήθηκε με την πώλησή του στην ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του Γιώργου Σπανουδάκη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πώληση του Παναγιώτη Λαγού το καλοκαίρι.

ΘΕΛΕΙ ΣΕΡΑΝΤ: Προπονήθηκε με τον Ηρακλή στις 17 Δεκεμβρίου 2004 και ίσως αποκτηθεί 13 μήνες αργότερα(!). Ο Αμπντελμαλέκ Σεράντ αποτελεί το μεγάλο στόχο του Ηρακλή για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Παντελή Καπετάνου. Ο 26χρονος διεθνής Αλγερινός επιθετικός με γαλλικό διαβατήριο, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, αλλά η διοικητική ανυπαρξία ήταν ο βασικός λόγος για τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής. Κατέληξε τελικά στη Μπαστιά, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Πέρσι αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος και φέτος σε επτά της δεύτερης, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Πρόκειται για ένα επιθετικό με πλούσια σωματικά προσόντα και αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση. Έχει συμβόλαιο με τη Μπαστιά, αλλά τελεί υπό παραχώρηση. Αν θα είναι αυτός ο εκλεκτός του Κωφίδη ή τελικά επιλεγεί κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, θα αποφασιστεί μέχρι αύριο.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Την αντίθεσή της στη νυν διοίκηση της ΠΑΕ εκφράζει με κάθε τρόπο η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Μετά τη μη συμμετοχή εκπροσώπου του στο διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισε χθες να επιστρέψει τα 201 διαρκείας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή που είχε στην κατοχή της από το καλοκαίρι.