Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( δίπλα στον αγαπημένο της - καλές παρέες… - κουίζ - "οδική" βοήθεια στον σιγάλα - πληγωμένος "τίγρης" :: 17/1/2006 21:13:30) 

Δίπλα στον αγαπημένο της

Βρήκε λίγο χρόνο και έκανε διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Μπιγιονσέ και παρακολούθησε τον αγώνα των Νετς με τους Πέισερς στο Νιου Τζέρσεϊ. Άλλωστε, η πασίγνωστη σταρ της "RnB" μουσικής έχει έναν παραπάνω λόγο που βρέθηκε χθες στο γήπεδο. Ο αγαπημένος της Τζέι-Ζ εκτός από καριέρα στην μουσική, προσπαθεί να γίνει και πετυχημένος παράγοντας ομάδας. Έχει ήδη ένα ποσοστό της τάξης του 10% στους Νετς και δεν χάνει παιχνίδι όταν η ομάδα παίζει στο Νιου Τζέρσεϊ. Η Μπιγιονσέ τον στηρίζει, τον αγαπάει και τον ακολουθεί συχνά - πυκνά στο γήπεδο. Από μπάσκετ μπορεί να μη ξέρει πολλά, ωστόσο έκανε αισθητή την παρουσία της χθες στο γήπεδο, παρακολουθώντας τον αγώνα από την πρώτη σειρά, δίπλα στον πάγκο των Νετς. Ο φακός των φωτογράφων την "συνέλαβε" να φτιάχνει το πουκάμισό της γιατί οι… αποκαλύψεις είχαν φτάσει σε "επικίνδυνο" σημείο!

Καλές παρέες…

Θα πρέπει να ανησυχούν ή όχι στον Παναθηναϊκό με αυτά που είπε φτάνοντας στην Ελλάδα ο Μπράντον Χάντερ; Τον Ρόντνεϊ Μπιούφορντ και τον Ρούμπεν Πάτερσον συμβουλεύτηκε ο νέος Αμερικανός των "πράσινων" για να έρθει στην Ελλάδα! Ο πρώτος πιάστηκε "θετικός" για χρήση χασίς και ο δεύτερος αποδεικνύει κάθε λίγο και λιγάκι ότι είναι "τρελός"! Ας μην έχει και αυτός τις ίδιες συνήθειες.

Γ. ΣΥΡ.

Κουίζ

Ποιος πρόεδρος ομάδας, που βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, τις τελευταίες μέρες μιλάει πολύ συχνά με τον πρώην προπονητή της και τον ρωτάει την άποψή του για διάφορους παίκτες; Η απάντηση του κόουτς πάντως είναι ότι "δεν είμαι εγώ ο προπονητής πλέον".

Γ. ΣΥΡ.

"Οδική" βοήθεια στον Σιγάλα

Χρησιμοποιώντας διαδοχικά δυο ΙΧ έφτασε από τη Σόφια στην Θεσσαλονίκη χθες το μεσημέρι ο τραυματίας Γιώργος Σιγάλας. Από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας μέχρι τα σύνορα τον πήγαν δυο Έλληνες φοιτητές, φίλαθλοι του Άρη και από εκεί τον παρέλαβε ο υπάλληλος της ΚΑΕ, Θόδωρος Μαλέας και τον έφερε στην Θεσσαλονίκη.

Γ. ΣΥΡ.

Παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων πραγματοποιήθηκε χθες ευρεία σύσκεψη, υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ. Οι εκπρόσωποι όλων των φορέων κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και αντάλλαξαν απόψεις για την προώθηση του αθλήματος και φυσικά για την αποφυγή λαθών και παρεξηγήσεων.

Πληγωμένος "τίγρης"

Πληγωμένος από τη συμπεριφορά των διοικήσεων του Άρη και του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος τόνισε πως θα διαγράψει κι αυτός με τη σειρά του τις δυο ομάδες που υπηρέτησε ως παίκτης και ως προπονητής . Ο "τίγρης" μάλιστα, θεωρεί υπεύθυνους τους παράγοντες των ομάδων της Θεσσαλονίκης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μπάσκετ της πόλης.

Έληξε χθες μια επιταγή του Λάζαρου Παπαδόπουλου με 150.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε οφειλές της περιόδου 2003-04, όμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Είναι αλήθεια, ότι ορισμένοι παίκτες του Ηρακλή διαμαρτύρονται τις τελευταίες μέρες, γιατί δεν έχουν καταβληθεί τα ενοίκιά τους από τη διοίκηση; Έχουν μπερδευτεί στον Ηρακλή με τον Φέλτον. Τη μια μέρα έχει τενοντίτιδα και την άλλη είναι άρρωστος. Ας μας πει ο Αμερικανός τι ισχύει τελικά;