Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με 380.000 ευρω και τη… φανελα του κατσουρανη :: 17/1/2006 21:09:06) 

ΜΕ 380.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗ… ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ

Επωλήθη ο Καπετάνος!

Τρία εκατομμύρια τον κοστολόγησε ο Παπαζαφειρίου. Πεντακόσιες χιλιάδες τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, αλλά τελικά πωλείται με λιγότερα από τετρακόσιες. Και φυσικά χωρίς το δελτίο του Κώστα Κατσουράνη. Το (κακόγουστο) σίριαλ της μεταγραφής του Παντελή Καπετάνου στην ΑΕΚ, επιτέλους τελειώνει.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές επαφές του Γιώργου Σπανουδάκη με τον Ίλια Ίβιτς και αργά το βράδυ βρέθηκε η χρυσή τομή. Ε κτός απρόοπτου, σήμερα θα ανακοινωθεί επίσημα η πώληση του ποδοσφαιριστή στην αθηναϊκή ομάδα, αν και ουσιαστικά ο Καπετάνος ήταν "πουλημένος" από τις 30 Δεκεμβρίου, όταν και ανέλαβε επίσημα η σημερινή διοίκηση. Το μόνο που απέμενε να ρυθμιστεί ήταν τα χρήματα που θα εισέπρατταν οι "κυανόλευκοι". Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ταμείο της ΠΑΕ θα εισρεύσουν περίπου 380.000 ευρώ. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Καπετάνου, το… παραμύθι με την απόκτηση του Πάτρικ Ογκουνσότο τελείωσε και στα γραφεία της Μίκρας μιλούν πλέον για ένα 26χρονο κοινοτικό επιθετικό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, την περίπτωση του οποίου εξετάζει ο Σάββας Κωφίδης.

ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ με τον Φάνη Κατεργιαννάκη συνεχίστηκαν χθες, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί συμφωνία. Η διαφορά των δύο πλευρών εντοπίζεται στο εξάμηνο που έχει ήδη διανυθεί, διάστημα στο οποίο ο παίκτης δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς η ΠΑΕ δεν μπορούσε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να του εκδώσει δελτίο (το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται). Σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του παίκτη με τον Κώστα Οικονομίδη, στην οποία θα κριθεί το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ παίρνει το θέμα που ανακίνησε ο ατζέντης του Ζοέλ Επαλέ, Μιχάλης Μπανιώρας. Πατώντας στη ρήτρα αποδέσμευσης, την ύπαρξη της οποίας αποδέχεται πλέον η ΠΑΕ, προειδοποιεί ότι αν δεν μετατραπεί άμεσα το σπαστό συμβόλαιο (2+1) σε κλειστό τριετές με τους ίδιους οικονομικά όρους (140.000+180.000+300.000), τότε ο πελάτης του θα καταβάλει διακόσιες χιλιάδες ευρώ και θα μείνει ελεύθερος. Η διοίκηση δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να αλλάξει την προσφορά της για το τρίτο έτος της συνεργασίας. Προτείνει στον παίκτη μείωση εκατό χιλιάδων ευρώ, την οποία όμως δεν δέχεται ο Καμερουνέζος. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο παίκτης εισέπραξε τη δόση του Οκτωβρίου (45.000 ευρώ), ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα γίνουν πληρωμές και στους υπόλοιπους παίκτες.