Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( την τεταρτη σε συνεντευξη τυπου :: 18/1/2006 21:37:26) 

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώνεται επίσημα η Λέσχη

Την Τετάρτη, σε συνέντευξη Τύπου η ΠΑΕ Άρης ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της "Λέσχης" του Άρη. Χθες σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που κράτησε για σχεδόν έξι ώρες, συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι και η κατάληξη ήταν η οριστικοποίηση της παρουσίασης του σχεδίου την επόμενη εβδομάδα, στο ξενοδοχείο "Grand Hotel". Θα παρουσιαστεί αναλυτικά το καταστατικό και η μετοχική σχέση της ΠΑΕ με τη Λέσχη. Ακόμη, οι υποχρεώσεις, τα δικαιώματα και τα προνόμια των μελών και ο τρόπος με τον οποίο κάθε Αρειανός μπορεί να γίνει ένα -και τυπικά- ενεργό μέλος της ομάδας του. Έτσι αποκτά το δικαίωμα να εκλέγει τη διοίκηση, έχοντας πια και λόγο για τα πεπραγμένα της, μιας και η οικονομική του συνδρομή θα προσφέρει "βενζίνη" στο ρεζερβουάρ της εταιρίας.

Τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Άρης εγκαθίσταται μόνιμα και οριστικά πια στα νέα γραφεία, η κατασκευή των οποίων ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Χαριλάου.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ συζητήθηκαν και θέματα μεταγραφικής ενίσχυσης. Τρεις περιπτώσεις επιθετικών ποδοσφαιριστών από την κοινοτική αγορά είναι αυτές που έχουν προκριθεί. Παράλληλα, αν και η στάση του ποδοσφαιριστή τις τελευταίες μέρες δεν είναι και η καλύτερη, καθώς αποφεύγει να απαντήσει, δεν εγκαταλείπεται η περίπτωση Ναλιτζή για τον οποίο θα γίνει άλλη μια προσπάθεια. Σήμερα στις 2μ.μ. πριν τη συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου θα παρουσιαστεί επίσημα ο Θέμης Κουλουχέρης.