Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ασπρομαυρα :: 11/1/2006 22:05:19) 

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΡΗΣΑΝ με το γεγονός ότι ο Ουντέζε ήταν άλλος άνθρωπος μέσα στο 2005 και δεν θύμιζε σε τίποτα τον "προβληματικό" ποδοσφαιριστή των προηγούμενων χρόνων. Μέσα στο 2005 ουδέποτε καθυστέρησε να επιστρέψει κάθε φορά που έφευγε, ενώ έδειξε ότι είχε αρχίσει να δένεται με την ομάδα και μάλιστα διεκδίκησε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τι άλλαξε;

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ που υπέγραψε τον προηγούμενο Ιανουάριο, ο Νιγηριανός για να ανανεώσει έθεσε έναν όρο. Να πληρώνεται τις δόσεις στην ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί και δέχτηκε και τον όρο του ΠΑΟΚ, να τιμωρείται με συγκεκριμένο ποσό για κάθε μέρα καθυστέρησης. Η συμφωνία τηρήθηκε κι η διοίκηση προσπαθούσε να είναι συνεπής απέναντί του για να μην έχει προβλήματα. Κι όσο καιρό ήταν συνεπής, δεν είχε προβλήματα. Μόλις καθυστέρησε μια δόση…

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να πληρώνει τις επιλογές του Μαίου του 2004. Χθες εκδικάστηκε η προσφυγή του Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος είχε υπογράψει τότε διετές συμβόλαιο, το οποίο έλυσε ύστερα από έξι μήνες. Στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετά από λίγους μήνες στο Θρασύβουλο έγινε σκάουτερ στην ΑΕΚ επιδικάστηκαν χθες 70.000 ευρώ. Ήταν οι τελευταίες δόσεις του διακανονισμού, που δεν είχε πληρώσει ο ΠΑΟΚ.

ΣΩΡΗΔΟΝ φτάνουν οι προτάσεις στον ΠΑΟΚ για παίκτες προς μεταγραφή και μεταξύ άλλων προτάθηκε κι ένας Αλβανός διεθνής. Πρόκειται για τον 28χρονο Κλόντιαν Ντούρο, ο οποίος έπαιξε έξι χρόνια σε τουρκικές ομάδες και πέρσι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, πριν επιστρέψει στην ΣΚ Τιράνων στην πατρίδα του. Ο Ντούρο είναι "δεκάρι", αλλά δεν φαίνεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη στην Τούμπα (7.45μμ). Οι τελευταίες προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις της Ευκαρπίας, μια και στη Σουρωτή το χόρτο δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και από την πλευρά των ιδιοκτητών των εγκαταστάσεων διαψεύδεται ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί. Πρόβλημα υπάρχει, πάντως, αλλά ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι θα καταβάλει το συμφωνηθέν τίμημα μέσα στις επόμενες μέρες.