Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( θριλερ στη νεα σμυρνη με ολικη επαναφορα του παναθηναϊκου :: 12/2/2006 23:07:37) 

Η μπάλα περνάει πάνω από τον Βάνιακ και καταλήγει για τρίτη φορά στα δίχτυα του Πανιωνίου.

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Διαδρομή κόλασης - παράδεισου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 4 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζωντανός στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ έμεινε ο Παναθηναϊκός, χάρη σε ένα εκπληκτικό εικοσάλεπτο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μέχρι το 72' οι "πράσινοι" ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 από τον Πανιώνιο, αλλά κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στα εναπομείναντα λεπτά! Τα πάντα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48' ο Μόρις δε μπόρεσε να εξουδετερώσει μία φαινομενικά εύκολη μακρινή μπαλιά και ο Λουτσιάνο από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 61' έγινε το 2-0. Μόρις και Λεοντίου δεν κατόρθωσαν να απομακρύνουν και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ όμως του Μαλεζάνι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Το γκολ του Κώτσιου στο 72' σήμανε την έναρξη της αντεπίθεσης. Στο 83' ο Μάντζιος ισοφάρισε από κοντά, ενώ το 2-3 έγινε στο 89'. Ο Λεοντίου επιχείρησε γέμισμα, ο Μάκος έδιωξε με κεφαλιά προς τα πίσω, ο Γκέκας προσπάθησε να πλασάρει, δεν ακούμπησε τη μπάλα, ωστόσο αυτή ξεγέλασε τον Βάνιακ πέρασε από πάνω του και το 2-3 ήταν γεγονός. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Παπαδόπουλος. Την κίτρινη κάρτα του Τσίκινη αντίκρισαν οι Μάκος, Μανιάτης, Σέριτς, Χαραλαμπίδης και Βύντρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βάνιακ, Γιαννόπουλος, Μαγκντί, Κουτσόπουλος, Ζωγραφάκης, Μάκος, Σπυρόπουλος, Σμίλιανιτς, Κρασσάς (79' Φερναντέζ), Εξουζίδης (56' Μανιάτης), Λουτσιάνο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Γκούμας, Μόρις, Κώτσιος, Τζιόλης (53' Λεοντίου), Μπίσκαν, Χαραλαμπίδης (58' Μάντζιος), Σέριτς (77' Δάρλας), Παπαδόπουλος, Γκέκας.