Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( καλαματα - κερκυρα 0-2 :: 8/1/2006 20:14:03) 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-2

Ανοδος ολοταχώς

Ωριμότητα και ουσία διέθετε η Κέρκυρα στην Καλαμάτα (0-2) συνεχίζοντας ακάθεκτη την προσπάθεια για επιστροφή στην Α' Εθνική. Οι νησιώτες είχαν τις λύσεις και προηγήθηκαν στο 42' με σουτ του Ντα Σίλβα, ενώ εδραίωσαν την επιτυχία τους στο 57' με πέναλτι του Φοφόνκα σε χέρι του Γενιτσαρίδη. Στο 72' ο Τάσιτς είχε δοκάρι, ενώ στο 92' αποβλήθηκε ο Σπυριδάκης. Διαιτήτευσε ο Βασιλόπουλος (Αχαΐας).

KAΛΑΜΑΤΑ: Καλομοίρης, Γεμνιτσαρίδης, Σεντεμέντες (22' Μαρής), Μπριλάκης, Καλαγκάνης, Μιχελής (72' Κοταρέλας), Κατσόγλου (66' Τζανετάκος), Τάσιτς, Μιλόσκοβιτς, Κατσαρός, Σπυριδάκης ΚΕΡΚΥΡΑ: Βεζυρίδης, Σαρακατσάνος, Φλαβίνιο, Νταμπρόβσκι (87' Διαμαντής), Κουτσουρές, Μοσχογιάννης, Γκαρόζης (75' Κακιούζης), Φοφόνκα, Ντα Σίλβα, Γήτας, Ιωάννου (65' Χατζής).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2

Δίκαιη μοιρασιά

Ό,τι έχτισε σε 44 λεπτά τα γκρέμισε μέσα σε ένα δίλεπτο ο Εθνικός Αστέρας με αντίπαλο τον Ηλυσιακό (2-2). Ο φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί στο α' μέρος και προηγήθηκαν στο 8' με τον Τζιμπούρ. Ο ίδιος παίκτης στο 31' πέτυχε το 0-2, δίνοντας την αίσθηση της απόλυτης κυριαρχίας της ομάδας του. Στο 45' ο Κάμπας με πέναλτι (ανατροπή Μακρή) μείωσε σε 1-2 και στις καθυστερήσεις του α' μέρους, ο Μακρής διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Διατήτευσε ο Σταμάτης (Φθιώτιδας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Ιβάνοφ, Κόγιογλου, Τσιοργιάννης, Ψαρρής, Ρινκόν (84' Νίτης), Γκοσμποντίνοφ, Παπαδημητρίου, Βετλίτσκοιφ, Κοζανίδης, Κάμπας, Μακρής ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Οικονόμου, Παρακευαΐδης, Γαλάνης (63΄Μουλόπουλος, 83' Μήτσης), Χουζούρης, Φερεκίδης, Σενουσί, Βερβάλ, Ζουντί, Κακιούζης, Ντεμπά (79' Σιαλμάς), Τζιμπούρ.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2-2

Εκπληξη στον Πύργο

Σκιά του εαυτού του ο Θρασύβουλος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (2-2) από τον καλύτερο του Πανηλειακό. Στο 8' ο Κακαζούκης με κοντίνό σουτ πέτυχε το 1-0, όμως στο 13' ο Λεονάρντο πέτυχε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51' με κεφαλιά του Αθανασιάδη, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με δυνατό σουτ του Λιβέρη (2-2). Διαιτήτευσε ο Αθανασίου (Θεσπρωτίας).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακούτσης, Ρεπετσάς, Μεσέρδης, Πελέκης, Κολοτούρος, Λιβέρης, Κακαζούκης, Μπάμπιτς (30' Μιτρόφ), Γέλοβατς, Δημητρακόπουλος, Μπρης (71' Λιοσάτος). ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ράπτης, Παπαθανασίου, Κωτσής, Βασιλείου, Σύρος, Αλ Τζάχερ, Θ. Άγγος, Λεονάρντο (68' Πουρτουλίδης), Πλιάγκας (72' Κατσίκης), Γιαννακίδης (63' Κ. Άγγος) Αθανασιάδης.