Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η προπονηση της εθνικης μας :: 23/1/2006 21:46:47) 

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ

Πρωταγωνιστής και στο διπλό με γκολ

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραγκούνη, που ενσωματώθηκε στην αποστολή και πέτυχε ένα γκολ στο οικογενειακό διπλό, ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση της Εθνικής στο Ριάντ. Ο διεθνής άσος της Μπενφίκα θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στο αρχικό σχήμα στην αυριανή αναμέτρηση εναντίον της Σαουδικής Αραβίας, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους διεθνείς, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: "Μας ενδιαφέρει η πρωτιά και αυτό αποτελεί το καλύτερο κίνητρο για τους νέους παίκτες", ενώ για την κλήρωση των προκριματικών του Euro 2008, είπε: "Έχουμε αβαντάζ από το γεγονός ότι θα είμαστε επικεφαλής στον όμιλο". Ο πονοκέφαλος του Ρεχάγκελ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ακούει στο όνομα Δέλλας. Ο παίκτης της ΑΕΚ έχει υποστεί σφίξιμο στον δικέφαλο και σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωση του Μίχα Νάσου της Στεάουα, που φέρεται να τους έχει προτείνει ο Όλεγκ Προτάσοφ. Σε εκκρεμότητα παραμένει η ανανέωση συμβολαίου του Καφέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το τυπικό μέρος απομένει για το… διαζύγιο με τον Κονσεϊσάο, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τον Μαλεζάνι. Συνεχίζεται η αναζήτηση για ένα δεξί χαφ, ενώ στη χθεσινή προπόνηση ο Ιταλός χρησιμοποίησε και πάλι τον Μπίσκαν ως αμυντικό χαφ.

ΑΕΚ: Η χαμηλή θερμοκρασία δεν εμπόδισε τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος πραγματοποίησε κανονικά την προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή. Το παρών έδωσε και ο Πεντρίνι που δοκιμάζεται.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στις την ερχόμενη Κυριακή και όχι αύριο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί: Βόρειος όμιλος: Πιερικός-Αναγέννηση Άρτας: Νυμβριώτης (Πέλλας), Νέα Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα: Τσέλιος (Χαλκιδικής), Θερμαϊκός-Τρίκαλα: Τρικαλίδης (Γρεβενών), Κοζάνη-Πανθρακικός: Κουτσόπουλος (Καρδίτσας), Πτολεμαΐδα-Αγροτικός Αστέρας: Κεμεντσετσίδης (Κιλκίς), Λαμία-Ένωση Θράκης: Κωνσταντινίδης (Θεσσαλονίκης), Πολύκαστρο-Αναγέννηση Καρδίτσας: Χαραλαμπίδης (Καβάλας), ΑΕ Γιάννενα-Δόξα Δράμας: Τζουβάνος (Άρτας).