Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι ελεύθεροι και ο αμυντικός :: 23/1/2006 21:46:40) 

ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΪΛΝΤΟΝ ΚΑΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ

Οι ελεύθεροι και ο αμυντικός

Με τη μεταγραφική περίοδο να μπαίνει στην τελική ευθεία της οι διοικούντες του Απόλλωνα Καλαμαριάς δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Η αρχή θα γίνει με τον Αΐλτον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος με απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ και απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στους "κοκκινόμαυρους", σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του. Αντίθετα στην περίπτωση του Γιώργου Κόλτση οι συζητήσεις συνεχίζονται με τους "κοκκινόμαυρους", αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει διαφωνία στο οικονομικό και το επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ του Μάκη Κατσαβάκη είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις που έχουν προταθεί στους "κοκκινόμαυρους". Ο Σερραίος τεχνικός θεωρεί επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος από τιμωρίες και τραυματισμούς. Ακόμη δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος, αν και πληροφορίες από την Αθήνα χθες ανέφεραν, ότι γίνονται συζητήσεις με έμπειρο αμυντικό, ο οποίος θα λύσει το συμβόλαιό του ίσως και σήμερα. Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε με τους Σανμαρτεάν και Τοπαλίδη που δοκιμάστηκαν στο φιλικό της Επανομής.

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ το διήμερο ρεπό, σε ρυθμούς Λεβαδειακού μπήκαν από χθες όλοι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε δύο γκρουπ δούλεψαν στο γυμναστήριο με ασκήσεις στα βάρη (ταχυδύναμη) και το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες και εσωτερικό διπλό. Απόντες ήταν οι Μυροφορίδης και Αποστολάς, οι οποίοι βρίσκονται με την Εθνική ομάδα των νέων στην Ξάνθη για φιλικά παιχνίδια και θα επιστρέψουν την Παρασκευή. Σήμερα οι "κοκκινόμαυροι" θα παρακολουθήσουν σε βίντεο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα αναλυθούν τα λάθη και στη συνέχεια θα προπονηθούν στο γήπεδο.