Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μισή η λάμψη :: 12/2/2006 21:46:56) 

Ο ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ (1-1) ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Μισή η λάμψη

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Δόξας με τον Αγροτικό Αστέρα στη Δράμα. Χίλιοι πεντακόσιοι φίλοι του ποδοσφαίρου χάρηκαν ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων

επιμέλεια ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ο φιλοξενούμενος Αστέρας μπήκε στο γήπεδο με κεκτημένη ταχύτητα από τη πρόκριση στο κύπελλο και πίεσε τη Δόξα από το ξεκίνημα.

Μάλιστα, στο 23'΄κατάφερε να προηγηθεί με έξοχο δυνατό σουτ του Μπεκιάρη έξω από τη περιοχή (0-1). Στη συνέχεια προσπάθησε η ομάδα του Ευόσμου για το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέστρεψαν τους ρόλους, πήραν την επιθετική πρωτοβουλία και ισοφάρισαν με το… καλημέρα. Στο 46' ο Μάριος Αγαθοκλέους έπιασε ωραίο γυριστό σουτ και ο Θεοφάνους απέκρουσε σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του από τον Παχατουρίδη ο Αντάντο βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα και με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Από αυτό το σημείο και μέχρι το τέλος το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα με τις δύο ομάδες να βγαίνουν εναλλάξ στην επίθεση χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους αντιπάλους ισόπαλους στο τελικό 1-1. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γκόλια (Θεσσαλίας).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος (67' Μιχαηλίδης), Αγαθοκλέους, Μύγας, Τρούπκος, Κουσίδης, Αντάντο (88' Αγγελακάς), Παχατουρίδης, Καλιανίδης, Ράπτης (42' Ιωαννίδης), Μητσόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοφάνους, Μπάρμπας, Λαδάκης (75' Αραμπατζής), Καλιάκης, Κυζερίδης, Τελιάδης, Σακελαρίδης, Τζιόκας, Μπεκιάρης, Μαλλούς, Ιορδανίδης (85' Κοσμίδης).