Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ολυμπιακοσ: αντιδρουν οι οπαδοι :: 6/2/2006 21:30:55) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

Φήμες για Κυργιάκο

''Φωτιές'' άναψε το ρεπορτάζ της σκωτσέζικης εφημερίδας ''Daily Record'', σύμφωνα με το οποιο ο Σωτήρης Κυργιάκος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός που μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από τους Ρέιντζερς, σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" αντιδρούν, θεωρώντας τον ''υπεύθυνο" της απώλειας του τίτλου πριν δυο χρόνια, προκαλώντας την αποβολή του Τζιοβάνι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ: Απουσία του πρόεδρου της ΠΑΕ, Ντέμη Νικολαϊδη διεξήχθη η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και ήταν περιπετειώδης. Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Γρηγόρης Ψαριανός δέχθηκε γιαούρτι(!) κατά την προσέλευση του στο χώρο, ενώ ο εκπρόσωπος της Ορίτζιναλ, Δημήτρης Χατζηχρήστος ανέβηκε στο βήμα με μία πινακίδα από το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδελφείας η οποία έγραφε, "Εργοταξιο, απαγορεύεται η είσοδος". Από τα 308 μέλη, τα 298 εξέφρασαν την προτίμησή τους στην ανέγερση γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Α' ΕΘΝΙΚΗ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής: ΣΑΒΒΑΤΟ: (17:45) Ηρακλής-ΟΦΗ, (19:15) Καλλιθέα-Ιωνικός, ΚΥΡΙΑΚΗ: (14:45) Λεβαδειακός-Ξάνθη, Ατρόμητος-Απόλλων Καλ., (17:15) Αιγάλεω-ΠΑΟΚ (19:30) Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Λάρισα, ΔΕΥΤΕΡΑ: (21:00) Ακράτητος-Ολυμπιακός.