Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: ξεχνουν την καλαμαρια ενοψει ολυμπιακου :: 6/2/2006 21:09:45) 

Η διαιτησία του Σκουφίτσα στο παιχνίδι της Καλαμαριάς ήταν και χθες το κυρίαρχο θέμα συζητήσεων για τους ανθρώπους της Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ: ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τεντωμένα νεύρα

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε η Ξάνθη μία μέρα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Βασίλη Σκουφίτσα, που εκφράστηκαν έντονα από τους πρωταγωνιστές.

Οι Θρακιώτες θεωρούν τον Αθηναίο ρέφερι αποκλειστικά υπεύθυνο για την ήττα και η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη με εμφανή τα σημάδια της απογοήτευσης στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών. Το τελευταίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, ενόψει του αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό. Ο 56χρονος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν τον αγώνα στην Καλαμαριά και να συγκεντρωθούν σε αυτόν που ακολουθεί με τους "ερυθρόλευκους", φοβούμενος πως η οργή θα τους… στοιχίσει αγωνιστικά. Μάλιστα, "απαγόρεψε" να δοθεί συνέχεια στις δηλώσεις που αφορούν τη διαιτησία της κυριακάτικης αναμέτρησης, αν και στο περιθώριο της προπόνησης σχολιάστηκε αρνητικά το ότι ο Κασναφέρης (Αθηνών) θα διευθύνει το παιχνίδι στα "Πηγάδια".

ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ μέρος, ο Ματζουράκη προβληματίζεται σχετικά με τη συμμετοχή του Σταύρου Λαμπριάκου. Ο έμπειρος επιθετικός αποβλήθηκε στην Καλαμαριά, ενώ και ο Παπαδημητρίου συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες αλλά θα αγωνιστεί κανονικά. Ο αρχηγός της ομάδας θα απουσιάσει από το παιχνίδι της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

ΣΗΜΕΡΑ το πρωί (11.00) θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, καθώς ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να μεταβεί χθες στην Ξάνθη, λόγω της κακοκαιρίας. Οι Πειραιώτες θα παραλάβουν επίσης τα 500 εισιτήρια που ζήτησαν.

ΛΑΡΙΣΑ: Με αισιοδοξία και πίστη για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου αναχωρεί σήμερα η αποστολή για την Αθήνα, όπου αύριο (17.00) θα αντιμετωπίσει τον Ακράτητο. Ο Γκούγκα υπέστη θλάση και θα αποκλειστεί από την αποστολή, ενώ σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Σίμου.