Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αρης ξεκινησε η προετοιμασια για το παιχνιδι της δευτερας :: 17/1/2006 20:15:31) 

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ξεκινήσει τα πλάνα του για τον κρίσιμο αγώνα με τον Εργοτέλη.

ΑΡΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Ψάχνει το Εργο- τέλειο σχήμα

Η προετοιμασία του Άρη, για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε από χθες ουσιαστικά με την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει συγκεκριμένα προβλήματα που προέκυψαν από την τιμωρία του Γκουγκουλιά και τον τραυματισμό του Ντεκάμπ. Αναζητεί τον παρτενέρ του Μάριο Κάσερες στην επίθεση, ανάμεσα σε Βελώνη και Μπενίσκο, ενώ τρίτο ενδεχόμενο είναι να επιλέξει και πάλι τον Ντομορό τοποθετώντας στη θέση του έναν άλλο παίκτη για την κάλυψη της δεξιάς πτέρυγας. Θεωρητικά, μια λύση στην περίπτωση αυτή θα ήταν η χρησιμοποίηση του Κώστα Νεμπεγλέρα σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ και η τοποθέτηση του Νάτσο Γκαρσία δίπλα στο Φερνάντο Σανχούρχο στη μεσαία γραμμή. Οι αποφάσεις αναμένονται στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές, ενώ παράλληλα θα έχει φανεί αν θα υπολογίζεται για τον αγώνα ο νεοαποκτηθείς Κουλουχέρης.

ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ για δυνατούς λύτες είναι η επιλογή επιθετικού. Ο Ιανουάριος δεν προσφέρει απεριόριστες επιλογές, η συμμετοχή της ομάδας στη Β' εθνική είναι από μόνη της μια τροχοπέδη στην ολοκλήρωση συμφωνίας με παίκτη, που θα μπορούσε να κάνει διαφορά με την έλευσή του και η πρώτη διαθέσιμη επιλογή από την ελληνική αγορά απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Όσο καθυστερεί η απάντηση του Δημήτρη Ναλιτζή τόσο ενισχύεται η πιθανότητα απόκτησης επιθετικού με κοινοτικό διαβατήριο. Ήδη υπάρχουν τρεις - τέσσερις περιπτώσεις, αλλά δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη κάνοντας την τελική επιλογή ο Αναστόπουλος, που θέλει να περιορίσει όσο γίνεται περισσότερο το ενδεχόμενο μιας άστοχης κίνησης.

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΚΑΡΗΣ έλυσε χθες το συμβόλαιό του με τον Άρη. Ο 24χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε ελάχιστα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και κρίθηκε σκόπιμο τόσο από την ΠΑΕ όσο και από τον ίδιο να αποχωρήσει πριν από τη λήξη του συμβολαίου του για να αναζητήσει ομάδα στην οποία θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας καθίσταται πλέον ο 18χρονος (και με εξαιρετικές συστάσεις από όσους τον παρακολουθούν στην ομάδα νέων) Κυριάκος Στρατηλάτης.