Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ευθυμης κουλουχερης παικτης των "κιτρινων" για τα επομενα 3,5 χρονια :: 17/1/2006 19:03:15) 

Ο ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΩΝ "ΚΙΤΡΙΝΩΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ

Νέα αρχή με Άρη!

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ένα παλιό φλερτ κατέληξε θετικά για τον Άρη. Ο Ευθύμης Κουλουχέρης, με τρία χρόνια καθυστέρηση, θα αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα για τα επόμενα 3,5 έτη όπως και επίσημα ανακοινώθηκε χθες.

Με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο Άρης έχει… παρελθόν. Πριν μετακινηθεί στους "ερυθρόλευκους", το χειμώνα του 2003 ενδιέφερε και τότε, αλλά η μετακίνησή του δεν ολοκληρώθηκε. Η δεύτερη προσπάθεια έγινε το καλοκαίρι του 2005, αλλά το ενδεχόμενο δανεισμού από την ομάδα του Πειραιά δεν προχώρησε. Χθες ο 24χρονος (γεννημένος στις 3/10/1981, 1,80μ., 70κ.) αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, που είχε ισχύ ως το καλοκαίρι και αμέσως ενεργοποίησε προφορική συμφωνία, που είχε με τον Άρη από τις προηγούμενες ημέρες. Σε Προοδευτική και Ολυμπιακό έχει 51 συμμετοχές.

"ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ έγινε. Φεύγω από μία μεγάλη ομάδα και πηγαίνω σε μία εξίσου μεγάλη ομάδα, που την υποστηρίζω από μικρό παιδί. Διψάω για ποδόσφαιρο και μοναδικός στόχος για μένα, αλλά και για την ομάδα, είναι η άνοδος", ανέφερε στην πρώτη επίσημη δήλωση ως παίκτης του Άρη ο Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός.

Φίλαθλος του Άρη (λέγεται μάλιστα πως σε νεαρή ηλικία ήταν μέλος συνδέσμου φίλων Άρη στη γενέτειρά του στην Καρδίτσα) ο Κουλουχέρης, έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη οδικώς φέρνοντας μαζί κάποια από τα προσωπικά του είδη αφού εγκαθίσταται άμεσα στην πόλη. Πιθανότατα δεν θα προλάβει τη σημερινή προπόνηση, αλλά θα ξεκινήσει να γυμνάζεται από αύριο και αν κριθεί αναγκαίο από το Νίκο Αναστόπουλο θα είναι στην αποστολή των "κίτρινων" για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Χαριλάου. Για την επίτευξη του στόχου του Άρη δείχνει βέβαιος: "Αν δεν υπήρχε η τιμωρία της έδρας ο Άρης θα ήταν ήδη πρώτος, αλλά η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της και είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρει. Έρχομαι στον Άρη για να κάνουμε μαζί ένα νέο ξεκίνημα και είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά".