Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με νεο προφιλ και οδηγο τον κοσμο :: 17/2/2006 18:42:37) 

Ο Μάριο Κάσερες επιστρέφει στην ενδεκάδα του Αρη στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ετοιμος για προσπέραση

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ο Άρης βγαίνει στη λεωφόρο Λιοσίων έτοιμος για… προσπέραση που θα τον φέρει ξανά στην τριάδα της βαθμολογίας, με στόχο να μην το κουνήσει ρούπι από εκεί ως το τέλος της σεζόν. Το παιχνίδι με το Θρασύβουλο είναι το "καμπανάκι" πριν από την τελική ευθεία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς απρόοπτα. Ο Σανχούρχο και οι μακροχρόνια απόντες Καρατζιοβαλής, Πασσαλής, Νάιντος δεν υπολογίζονται, αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, που επισήμανε τη σημασία του παιχνιδιού στους παίκτες του με αλλεπάλληλες ομιλίες τις τελευταίες ημέρες, πιθανότατα θα επαναφέρει στο γήπεδο το 3-5-2 ως διάταξη των πρώτων ένδεκα.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έχει δουλέψει περισσότερο και αυτό που παρέχει μεγαλύτερη παρουσία (ασφάλεια για τον προπονητή του Άρη) στην άμυνα και περισσότερο όγκο στη μεσαία γραμμή. Οι μαζικές επιστροφές του λύνουν τα χέρια ως προς τις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Εξέτισαν τις ποινές τους οι Μάριο Κάσερες, Κώστας Νεμπεγλέρας και Σπύρος Γόγολος, ενώ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν οι Ρόναλντ Γκαρσία και Θέμης Κουλουχέρης.

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ πρώτοι, αναμένεται να ξεκινήσουν το παιχνίδι, δίνοντας έτσι νέο προφίλ στο αρχικό σχήμα. Αμφίβολος είναι ο Μίμης Μπενίσκος που ταλαιπωρείται από κάκωση στον έξω πλάγιο σύνδεσμο.

Μέχρι τώρα, στα παιχνίδια μακριά από την έδρα του, ο Άρης πάντα είχε υποστήριξη από τον κόσμο του. Στη Φυλή, αύριο, το μόνο που θα θυμίζει ότι δεν είναι γηπεδούχος είναι το ότι στην εκκαθάριση του αγώνα τα έσοδα θα ενισχύσουν το ταμείο του Θρασύβουλου. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δώδεκα πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη και πολλά Ι.Χ. με φίλους της ομάδας θα ξεκινήσουν τις πρώτες πρωινές ώρες για να βρεθούν στο γήπεδο και να δουν τον αγώνα, μαζί με τους Αρειανούς της επαρχίας, της Αθήνας και άλλων νότιων περιοχών. Οι συνθήκες φαντάζουν ιδανικές για μια νίκη μεγάλης σημασίας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:45 και θα τον διευθύνει ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης από το σύνδεσμο διαιτητών της Ξάνθης.