Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( υπεγραψε στη μαντσεστερ :: 5/1/2006 19:17:51) 

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Βίντιτς στην υπογραφή του Σέρβου.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Βίντιτς, ο πρώτος!

Την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ. Ο Νεμάνια Βίντιτς απέκτησε άδεια εργασίας στη Βρετανία κι έγινε επίσημα στέλεχος της Γιουνάιτεντ, σε μια μεταγραφή που στοίχισε 10,5 εκατ. ευρώ. Ο 24χρονος διεθνής αμυντικός -ο πρώτος Σέρβος στην ιστορία της Μάντσεστερ- έπαιζε πέρσι στη Σπαρτάκ Μόσχας (39 ματς / 4 γκολ) και προέρχεται από τον Ερυθρό Αστέρα, όπου αγωνίστηκε στο διάστημα 2001-04 (67 ματς / 12 γκολ). Ο Βίντιτς, που υπέγραψε ως το 2010, θα φορά τη φανέλα με το 15 κι ίσως κάνει ντεμπούτο την Κυριακή εναντίον της Μπέρτον Άλμπιον για το κύπελλο.

ΕΠΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΑ: Τον Βίντιτς θα ακολουθήσει πιθανότατα ως δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της Γιουνάιτεντ ο Πατρίς Εβρά. Ο 24χρονος Γάλλος διεθνής αμυντικός (5 συμμετοχές) θα "κλείσει", σύμφωνα με την "Daily Mirror", εντός των ημερών έναντι 7,5 εκατ. ευρώ, αφού άλλωστε τις τελευταίες ημέρες απέχει από τις υποχρεώσεις της Μονακό, ως μέτρο πίεσης για να συναινέσουν οι Μονεγάσκοι στη μετακίνησή του.

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΜΑΝΙΣ: Ξανάσμιξε με τον "μέντορά" του, Ζοζέ Μουρίνιο, ο Ριμπέιρο Μανίς! Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πορτογάλου διεθνή μέσου από την Ντιναμό Μόσχας, κατ' αρχήν με εξάμηνο δανεισμό και με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι έναντι 8 εκατ. ευρώ (η Ντιναμό τον είχε αποκτήσει πέρσι από την Μπενφίκα για 16 εκατ. ευρώ). Ο 28χρονος Πορτογάλος δούλεψε υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο και στις Μπενφίκα, Πόρτο και ειδικά με τους "δράκους" κατέκτησε το Τσάμπιονς λιγκ του 2004.