Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κατα τον γουμενο τελειωνει το σιριαλ της πωλησης :: 19/3/2006 21:43:25) 

Την ολοκλήρωση του ελέγχου των ορκωτών λογιστών, περιμένει ο Γιάννης Γούμενος προκειμένου να καλέσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Τελευταία επεισόδια

Το γαϊτανάκι με τους ενδιαφερόμενους για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Πότε θα τελειώσει; Αν πιστέψει κανείς τον Γιάννη Γούμενο, στο τέλος αυτής της εβδομάδας!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Αυτές τις μέρες, που (σχεδόν) όλοι έχουν στραφεί εναντίον του, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προσπαθεί απλώς να κερδίσει χρόνο, μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών, που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στα γραφεία της ΠΑΕ. Όσοι άνθρωποι τον προσέγγισαν τις τελευταίες μέρες, είτε για να μάθουν τι σκοπεύει να κάνει, είτε για να του ζητήσουν (με κομψό ή άκομψο τρόπο), να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, πήραν την ίδια απάντηση: υπομονή μέχρι την Παρασκευή. Μέχρι τότε, αναμένεται να έχει τελειώσει ο έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, να συνταχθεί η έκθεση από τους ορκωτούς λογιστές και να δοθεί σ' αυτούς, που την ζήτησαν. Κι αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με το… χρονοδιάγραμμα, τότε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα δημοσιοποιήσει τις προθέσεις τους κι ενδεχομένως θα αποκαλύψει και ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις μαζί του, για να αποκτήσουν τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που φέρεται να ενδιαφέρεται για να πάρει τον ΠΑΟΚ κρατά επιμελώς κλειστά τα χαρτιά της και την ταυτότητά της μακριά από το φως της δημοσιότητας, περιμένοντας να πάρει τα επίσημα στοιχεία για τη οικονομική θέση της ΠΑΕ και να αποφασίσει αν θα προχωρήσει το ενδιαφέρον της. Το κρίσιμο σημείο αυτή τη στιγμή, φέρεται να είναι το ύψος των χρεών, αλλά και το ποσό που είναι άμεσα απαιτητό για να λειτουργήσει η ΠΑΕ. Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δόθηκαν από την σημερινή ιδιοκτησία προφορικά, τα χρέη είναι γύρω στα 18.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 2/3 είναι προς το δημόσιο.

Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ, από την άλλη, παραμένει "σφίγγα", απέναντι ακόμη και στους συνεργάτες του, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το μόνο που αφήνεται να εννοηθεί είναι πως "τα χρήματα είναι πολλά". Αυτοί, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι ελάχιστοι. Κατ' αρχήν, οι άνθρωποι που έκαναν το "προξενιό" και ο νομικός του προέδρου του ΠΑΟΚ, Σταύρος Κουμεντάκης, ο οποίος θα αναλάβει σε συνεργασία με τους νομικούς της άλλης πλευράς να προχωρήσουν την υπόθεση.