Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παρα την κακη εμφανιση ο αρης εχασε ευκαιρια νικης στην καλαματα :: 19/3/2006 18:54:05) 

Προσπάθεια του Νίκου Σκαρμούτσου υπό την πίεση του Τάσιτς. Ο επιθετικός του Άρη αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το κόστος της υπεροψίας

Για άλλη μια φορά εκτός έδρας ο Άρης παρατάχθηκε υπερόπτης. Κατώτερος των περιστάσεων δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε με πέναλτι και το 0-0 της Καλαμάτας τον κρατά σε αγωνία…

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Του ΣΩΤΗΡΗ ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΥ

Μετά από τη νίκη στη Φυλή επί του Θρασύβουλου και την επιστροφή στις τρεις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας σε δύο εξόδους αρκέστηκε στη "λευκή" ισοπαλία. Στην Καστοριά αρχικά, και το Σάββατο στην Καλαμάτα, είχε ευκαιρίες αλλά τις κλότσησε. Με δημιουργό και τις δυο φορές τον Πάουλο Κόστα και εκφραστή το Νίκο Σκαρμούτσο, απώλεσε εύκολα γκολ, που θα έδιναν επιπλέον τέσσερις βαθμούς και την απόλυτη εξασφάλιση στην ομάδα.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που κράτησαν για άλλη μια φορά μακριά από το γκολ και τη νίκη τους παίκτες του Αναστόπουλου, ήταν αρχικά η διατάραξη των ισορροπιών στην ενδεκάδα με τις απουσίες και τις αναγκαστικές αλλαγές (Παπαδόπουλος, Γόγολος) και τελικά η αστοχία ακόμη και στην εσχάτη των ποινών! Η Καλαμάτα ήταν καλή στο πρώτο μέρος και με δυο - τρεις ευκαιρίες βρήκε μια κλασική να σκοράρει με τον Πουλάκο που στο 18' μόνος σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Στο πρώτο μέρος ο Άρης δεν απείλησε καθόλου.

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, οι "κίτρινοι" είχαν εδαφική υπεροχή αλλά από ουσία… μηδέν. Στο 52' ο Πάουλο Κόστα μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Τάσιτς, αλλά ο Σκαρμούτσος σούταρε πάνω στον Παπαδόπουλο και το πέναλτι χάθηκε! Ο επιθετικός του Άρη ατύχησε και δεύτερη φορά, σημαδεύοντας (68') με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι. Το 0-0 ήταν φυσική συνέπεια μιας ακόμη μέτριας εμφάνισης, ενώ η Καλαμάτα βολεύτηκε με έναν βαθμό που την φέρνει κοντά στην παραμονή. Πάουλο Κόστα και Κολτσίδας διασώθηκαν από τον Άρη, "ήρωας" ο Παπαδόπουλος για τους γηπεδούχους.

Ο Φινοκαλιώτης (Αθηνών) έδειξε κίτρινη στους Μιχελή, Γενιτσαρίδη, Καπαγιαννίδη, Νεμπεγλέρα, Γκουγκουλιά, Αμπελά.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παπαδόπουλος, Μπριλάκης, Κατσόγλου, Γενιτσαρίδης, Σεντεμέντες, Σπυριδάκης, Τάσιτς, Μιχελής (90' Τζανετάκος), Καλαγκάνης, Πουλάκος (81' Μισερντόφσκι), Μιλόσκοβιτς (77' Καπαγιαννίδης).

ΑΡΗΣ: Μπούτσεκ, Γόγολος (82' Βελώνης), Παπαδόπουλος (30' Ντεκάμπ), Κολτσίδας, Φλόρες (68' Αμπελάς), Ντομορό, Νεμπεγλέρας, Μωυσιάδης, Πάουλο Κόστα, Σκαρμούτσος, Γκουγκουλιάς.