Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η επιθυμια του σκαρμουτσου να σκοραρει :: 19/3/2006 18:53:57) 

Ο Ντομορό επελαύνει με τους Τάσιτς και Μιχελή να προσπαθούν να τον ανακόψουν.

Πρεμιέρα του Φλόρες (δεξιά με τον Γενιτσαρίδη) ως βασικός στην ενδεκάδα του Άρη.

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

Το χρονικό του χαμένου πέναλτι

Ο Πάουλο Κόστα κέρδισε το πέναλτι και ήθελε να το εκτελέσει για να σκοράρει. Η εντολή του Αναστόπουλου ήταν "Νεμπεγλέρας ή Σκαρμούτσος", αφού ο μόνιμος εκτελεστής και αλάνθαστος σε τέσσερις εκτελέσεις, Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε αντικατασταθεί. Ο Πορτογάλος δεν πήγε στη μπάλα και ο Σκαρμούτσος πήρε την ευθύνη. Μέτρησε όμως λανθασμένα τις δυνάμεις του, αφού όλες τις προηγούμενες ημέρες ήταν κλινήρης με γαστρεντερίτιδα και χωρίς υπόβαθρο προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα, εξασθενημένος… εκτέλεσε άσχημα και έχασε την ευκαιρία.

Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ των "κίτρινων", είναι αλήθεια, ότι μετά από το γκολ στη Φυλή που έδωσε τη νίκη στον Άρη απέναντι στο Θρασύβουλο εμφανίζεται αγχωμένος και ενεργεί υπό πίεση. Θέλει να βοηθήσει επιθετικά (έχει και έξτρα κίνητρο με πριμ που προβλέπει το συμβόλαιό του αν βάλει πέντε γκολ) αλλά είναι και άτυχος, αφού μετά το χαμένο πέναλτι, μια κεφαλιά που έπιασε μέσα από την περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου…

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΆΡΗ έδωσαν δυναμικό παρών και στην Καλαμάτα. Περισσότεροι από τριακόσιοι βοήθησαν την ομάδα τους,αλλά έφυγαν απογοητευμένοι. Επόμενος σταθμός τους θα είναι η Πάτρα. Το Σάββατο στη διάθεσή τους θα υπάρχουν οκτακόσια εισιτήρια.

Α. Τ.