Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μακεδονικος :: 5/1/2006 21:45:30) 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Μετανιωμένος ο Μπρέισι

Μετανιωμένος δήλωσε χθες ο Μπράιαν Μπρέισι για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Αλέξη Παναγιωτόπουλο, στη διάρκεια του προχθεσινού φιλικού του Ηρακλή με τον Μακεδονικό. Ο Αμερικανός με το κοινοτικό διαβατήριο ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την ενέργειά του. "Ήταν η ένταση της στιγμής. Μου έγινε ένα σκληρό φάουλ και αντέδρασα χωρίς να σκεφτώ. Ήταν κάτι άσχημο, θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη. Όλα έγιναν γρήγορα. Θα προσπαθήσω να μιλήσω και με τον παίκτη του Ηρακλή για να του ζητήσω συγγνώμη".

Ο ΜΠΡΕΪΣΙ πάντως δεν θα γλιτώσει το πρόστιμο, αφού η διοίκηση των "πράσινων" θα τον τιμωρήσει για το επεισόδιο που προκάλεσε. Η ΚΑΕ Μακεδονικός εξέδωσε χθες ανακοίνωση όπου ζητά κι αυτή με τη σειρά της συγγνώμη για λογαριασμό του Παναγιωτόπουλου, ενώ εύχεται στον παίκτη του Ηρακλή ταχεία ανάρρωση.

ΣΤΟΝ αγωνιστικό τομέα, η ομάδα της Κοζάνης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Λάρισας, με τον Γιώργο Καλαφατάκη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.