Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κερδίζει, αλλά εκτός έδρας :: 26/2/2006 19:59:01) 

Κερδίζει, αλλά εκτός έδρας

Ούτε χθες ανατράπηκε το σερί θετικών αποτελεσμάτων στην Τούμπα για τον Ολυμπιακό. Το γκολ του Σικαμπάλα (φωτογραφία) δεν έφτανε, για να πάρει μετά από τις 18 Οκτωβρίου 1997 μια νίκη ο Δικέφαλος. Τότε είχε επικρατήσει με 2-1 και από τότε τα οκτώ παιχνίδια τελείωσαν με πέντε νίκες για τους Πειραιώτες και τρεις ισοπαλίες. Στα τελευταία δέκα έξι παιχνίδια των δύο ομάδων ο ΠΑΟΚ έχει δυο νίκες, όλες εκτός έδρας!

ΤΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ από τον Ολυμπιακό στην ίδια σεζόν από τον πάγκο διαφορετικής ομάδας για τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου, που δεν "έκοψε" πόντο, ούτε ως προπονητής του Ακράτητου (2-0) και της Καλλιθέας (2-1). Τα δυο τελευταία παιχνίδια έγιναν στο Καραϊσκάκη.

Ισοφάρισε το ρεκόρ

Η ένατη συνεχόμενη νίκη του Ηρακλή ως γηπεδούχος στο Καυταντζόγλειο, ισοφάρισε το ρεκόρ της σεζόν 1984 - 85 με προπονητή τον Τέλη Μπατάκη. Το μεθεπόμενο παιχνίδι Ηρακλή - Αιγάλεω φέρνει την ομάδα του Κωφίδη αντιμέτωπη με μια μεγάλη πρόκληση.

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ τελειώνουν τα παιχνίδια ανάμεσα σε Αιγάλεω και Απόλλωνα Καλαμαριάς από τη σεζόν 2004 - 05, όταν και οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν στην πρώτη εθνική κατηγορία. Ο Απόλλων, που διαφοροποίησε και τους στόχους του, στις τελευταίες ένδεκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετράει μόνο δύο ήττες.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ήττα έχει στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ. Έχασε την 4η αγωνιστική από την ΑΕΚ (0-1) στις 25 Σεπτεμβρίου. Από τότε μετρά οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΠΕΜΠΤΗ εντός έδρας νίκη η χθεσινή για τον Λεβαδειακό και έβδομη εκτός έδρας ήττα για τον Ατρόμητο που έχασε έδαφος στη μάχη του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.