Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο νικος σκαρμουτσος το "χρυσο" γκολ και στο βαθος ο πανσερραϊκος :: 19/2/2006 21:11:43) 

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ: Ο Νίκος Σκαρμούτσος έχει πετύχει το γκολ κόντρα στον Θρασύβουλο και πανηγυρίζει με τους Μωυσιάδη, Νεμπεγλέρα και Γκουγκουλιά.

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ" ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Ραντεβού το Σάββατο

Το πρώτο γκολ του Νίκου Σκαρμούτσου με τη φανέλα του Άρη αποδείχθηκε "χρυσό". Έφερε και πάλι τον Άρη στην τριάδα της βαθμολογίας της Β' εθνικής, επιτρέποντάς του να ορίζει την τύχη του.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται πλέον και… μαθηματικά και ουσιαστικά σε τροχιά ανόδου στην 20η αγωνιστική. Γι' αυτό έβαλε τη σφραγίδα του ένας από τους παίκτες που πήγαν στο Χαριλάου τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα την αγωνιστική διαφορά μέσα στο γήπεδο για την επίτευξη του ενός και μοναδικού στόχου: την επιστροφή στην Α' εθνική.

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο στη Φυλή, αφιερώνει το τέρμα στους φίλους των "κίτρινων" που προσήλθαν μαζικά στο γήπεδο και υποστήριξαν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο την ομάδα. Παράλληλα δίνει ραντεβού για το προσεχές Σάββατο στο Χαριλάου για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, με "όσους ήρθαν κοντά μας στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό και ακόμη περισσότερους"… Κι ας μην ξεχνάμε ότι στον αγώνα με την ομάδα της Ηλείας, τον πρώτο μετά από εννιά μήνες στο Χαριλάου για τις ελληνικές διοργανώσεις και τη βαριά τιμωρία, οι φίλαθλοι του Άρη έφτασαν τις 12.000.

Ο 30ΧΡΟΝΟΣ επιθετικός, λέει για το παιχνίδι της Φυλής: "Δεν σημαίνει κάτι αυτή η νίκη από μόνη της. Έπρεπε να κερδίσουμε για να πάρουμε την κατάσταση υπό τον έλεγχό μας, να έχουμε το προβάδισμα και τον πρώτο λόγο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, όλα τα παιχνίδια έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά στην ομάδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για χαλάρωση ή πανηγυρισμούς".

ΤΟ ΓΚΟΛ που πέτυχε στο 85' και χάρισε τη νίκη σε ένα κομβικό σημείο για όλη την προσπάθεια της ομάδας, απογείωσε τους οπαδούς του Άρη δίνοντάς τους μια σημαντική ικανοποίηση για τη δυναμική τους παρουσία: "Είμαι ικανοποιημένος από τη δική μου συμμετοχή, αλλά περισσότερο επειδή κέρδισε η ομάδα. Ζητήσαμε το παιχνίδι, τη νίκη, την επικράτηση, το είχαμε ανάγκη και στο τέλος ήρθε το γκολ που μας φέρνει σε μια καλή θέση".

Το Σάββατο, στο Χαριλάου ο Άρης υποδέχεται τον Πανσερραϊκό επιδιώκοντας μια ακόμη επιτυχία που θα τον σταθεροποιήσει στην ανοδική του πορεία και ο Σκαρμούτσος λέει: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και σήμερα κοντά μας και ήταν φανταστικός. Θέλουμε το Σάββατο να ξαναδούμε γεμάτο το γήπεδο για να τον ευχαριστήσουμε και πάλι".