Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αισιοδοξος ο μουραφσκι που σημερα εχει γενεθλια :: 19/2/2006 20:42:52) 

Διπλό κίνητρο για τον Μουράφσκι.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΜΟΥΡΑΦΣΚΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

"Χρόνια πολλά" Μάτσι

Ξεχωριστή σημασία θα έχει για τον Μάτσι Μουράφσκι το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Πολωνός μεσοαμυντικός, στην πρώτη του χρονιά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, σίγουρα θα ήθελε την άνετη παραμονή και η νίκη θα φέρει τους "κοκκινόμαυρους" ακόμη πιο κοντά στο στόχο του. Δεν είναι μόνο αυτό όμως…

ΣΗΜΕΡΑ ο Μουράφσκι έχει γενέθλια, αφού κλείνει τα 32 (γεννήθηκε 20/2/1974) και θα ήθελε να γιορτάσει διπλά. Άλλωστε, στον πρώτο γύρο ο έμπειρος μεσοαμυντικός των "κοκκινόμαυρων" είχε πραγματοποιήσει εκπληκτική εμφάνιση και έκτοτε είναι αναντικατάστατο μέλος στο βασικό σχήμα.

ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ο Μουράφσκι εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποψινό παιχνίδι. "Σίγουρα μία νίκη θα είναι το καλύτερο δώρο για μένα" σχολίασε ο 32χρονος , ο οποίος αναφέρθηκε στον αντίπαλο: "Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έχει ποιότητα και χαίρεσαι να τους βλέπεις. Δύσκολος αντίπαλος, αλλά έχουμε ετοιμάσει τα πλάνα μας και θα προσπαθήσουμε να τον χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία του".

Π.Μ.