Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κοκκινομαυρα :: 19/2/2006 20:15:15) 

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ πολλών χρόνων των οργανωμένων πήρε σάρκα και οστά το απόγευμα του Σαββάτου. Το "Club Rossoneri" πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων του και το διοικητικό συμβούλιο, με τις ευχές του πατέρα Κωνσταντίνου, υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα ανεξάρτητα από την πορεία της στο πρωτάθλημα. Στην εκδήλωση μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών ήταν ο δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θόδωρος Κιουπτσίδης.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ σημασία έχει το αποψινό παιχνίδι για δύο παίκτες. Πρόκειται για τον Δημήτρη Ιωάννου και τον Χρήστο Κελπέκη, οι οποίοι μέχρι πρότινος ανήκαν στο δυναμικό του Ηρακλή. Τώρα είναι παίκτες του Απόλλωνα και θα υποδεχθούν τους πρώην συμπαίκτες τους στο γήπεδο του Απόλλωνα. Οι δύο παίκτες δεν θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, αλλά αν χρειαστούν στη διάρκεια του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν από τον Μάκη Κατσαβάκη.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Απόλλωνα κόντρα στον Ηρακλή είναι σαφώς υπέρ των γηπεδούχων. Οι "κοκκινόμαυροι" μετρούν επτά νίκες, έχουν ηττηθεί πέντε φορές και ισάριθμα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Η τελευταία νίκη του Απόλλωνα έγινε την περίοδο 1992-93 με γκολ του Γιώργου Βλαχούδη.

ΠΟΤΕ ΤΗ… Δευτέρα για τους παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τρία παιχνίδια έχουν δώσει τη φετινή περίοδο τη συγκεκριμένη ημέρα και δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν σε μία νίκη. Η αρχή έγινε με τον Ατρόμητο (1-2), ακολούθησε η αναμέτρηση με τη Λάρισα (1-4) και φτάσαμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (2-2). Όπως λένε και οι παίκτες οι παραδόσεις είναι για να σπάνε… Για να δούμε αν θα επαληθευτούν.

Η ΣΥΣΚΕΨΗ για τα μέτρα τάξης του αγώνα Αιγάλεω - Απόλλων Καλαμαριάς, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", θα συγκληθεί σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Εκπρόσωπος των "κοκκινόμαυρων" θα συμμετάσχει στη σύσκεψη για να διευθετηθεί πού θα καθίσουν οι εκατό φίλοι του Απόλλωνα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.