Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βραβευση στη δραμα ρεχαγκελ, τοπαλιδη :: 19/2/2006 19:45:39) 

Οτο Ρεχάγκελ και Γιάννης Τοπαλίδης με λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές της Δράμας.

Ο δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης βραβεύει τον ομοσπονδιακό προπονητή.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΤΟΠΑΛΙΔΗ

Ζωντάνεψε το έπος

Η παρουσία του Ότο Ρεχάγκελ, του βοηθού του, Γιάννη Τοπαλίδη και του προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, στη Δράμα ξαναζωντάνεψαν τις ούτως ή άλλως νωπές από την κατάκτηση του Εuro 2004, μνήμες.

Στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων της ΕΠΣ Δράμας για τη χρονιά που πέρασε, οι τρεις προαναφερθέντες απετέλεσαν μία μεγάλη έκπληξη για τους εκατοντάδες φίλους του ποδοσφαίρου, που γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Η ΕΠΣ Δράμας, οι τοπικοί φορείς της πόλης και οι εκπρόσωποι του αθλητισμού βράβευσαν τον Οτο Ρεχάγκελ, τον συνεργάτη του και τον πρόεδρο Γκαγκάτση για την επιτυχία, που όμοιά της πολύ δύσκολα θα ξανασυναντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ προπονητή δόθηκαν μία πλακέτα με ανάγλυφη παράσταση του Διονύσου, που αποτελεί και το έμβλημα της πόλης της Δράμας, μία ασημένια σφυρίχτρα, που δε δίστασε μάλιστα να χρησιμοποιήσει με μία χαρακτηριστική κίνηση που χειροκροτήθηκε. ''Σήμερα είναι μία πολύ όμορφη μέρα'', τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος που βρέθηκε ανάμεσα σε τόσους πολλούς ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Πολλές ήταν οι πλακέτες που δόθηκαν στον πρόεδρο Βασίλη Γκαγκάτση και τον Γιάννη Τοπαλίδη από αθλητικούς και τοπικούς φορείς της πόλης. ''Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο'', δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ οι τρεις άνδρες συνοδευόμενοι από το πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας και ψυχή της εκδήλωσης Θόδωρο Φωτίου πήγαν στον Άγιο Αθανάσιο, όπου στη διάρκεια του ετήσιου χορού της τοπικής ομάδας ο Ότο Ρεχάγκελ ανακηρύχθηκε δημότης Δοξάτου. Στις εκδηλώσεις από πλευράς ΕΠΟ ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο ταμίας Γιώργος Γκιρτζίκης, το μέλος του δ.σ. της ΕΠΟ Θόδωρος Θεοδωρίδης και από πλευράς ΕΠΣ, οι πρόεδροι Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος, Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης και Λακωνίας(!) Θανάσης Μαχαίρας.

Π. ΧΑΡ.