Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μηνυτηρια αναφορα τεσσαρων παε για το πανηλειακος - θρασυβουλος :: 17/1/2006 19:41:46) 

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Ηξεραν για την τιμωρία

Το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας, μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν περιμένουν τέσσερις ΠΑΕ, που κατέθεσαν στοιχεία για το παιχνίδι Πανηλειακός - Θρασύβουλος που έληξε 2-2, αλλά κατακυρώθηκε υπέρ του Θρασύβουλου, αφού ο Πανηλειακός χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή Μπάμπιτς, που είχε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Οι ΠΑΕ που προχώρησαν στην μηνυτήρια αναφορά είναι οι Άρης, Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου και Προοδευτική.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της τελευταίας και αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, Γιάννης Καρράς, είπε χθες: "Μιλάμε για πολύ περίεργη υπόθεση. Δύο παίκτες του Πανηλειακού είχαν τρεις κίτρινες κάρτες. Προφυλάχθηκαν από ένα προηγούμενο παιχνίδι, κατόπιν αγωνίστηκαν και ο Μπάμπιτς είδε την τέταρτη κίτρινη. Η ΕΠΑΕ, αν και δεν έχει την υποχρέωση, ενημέρωσε μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα τον Πανηλειακό για την τιμωρία του παίκτη, αφού υπήρχε και η διακοπή λόγω των εορτών και θέλαμε να ενημερώσουμε έγκαιρα τις ομάδες. Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε και η αποστολή του σχετικού φαξ, ενώ το ποινολόγιο δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα της ΕΠΑΕ. Είδαμε με έκπληξη ότι ο παίκτης χρησιμοποιήθηκε, έπαιξε μόνο μισή ώρα και αντικαταστάθηκε. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο;

"ΠΡΕΠΕΙ να διαλευκανθεί η υπόθεση γιατί έτσι όποιος επιθυμεί κάτι περίεργο για παιχνίδι μπορεί να δρομολογεί τη συμμετοχή ενός τιμωρημένου παίκτη, ο αγώνας να γίνεται κανονικότατα και καθαρότατα στο γήπεδο, αλλά τελικά να κερδίζεται στα χαρτιά. Περιμένουμε αποτελέσματα από την καταγγελία μας, δεν μπορεί να ανοίξει τέτοια κερκόπορτα. Αν μια ομάδα χάσει την άνοδο για αυτούς τους δυο βαθμούς που πήρε ο Θρασύβουλος σ' ένα παιχνίδι που έληξε 2-2 τι θα γίνει; Πρέπει να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία των αγώνων".

Α. Τ.