Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τα δωρα που ελαβε ο παγδατης απο την κυπρο :: 29/1/2006 20:51:30) 

Ο Μάρκος Παγδατής δεν λύγισε από τον μικροτραυματισμό του κατά τη διάρκεια του τελικού.

ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΓΔΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ένα τραγούδι και μια φανέλα

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα, ο Μάρκος Παγδατής δέχθηκε, όπως ήταν φυσιολογικό, καταιγισμό ερωτήσεων. Όλοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τον φιναλίστ του αυστραλιανού Όπεν. "Πέρασα καταπληκτικά αυτές τις μέρες. Συγκινήθηκα όταν άκουσα το τραγούδι που έγραψαν για μένα οι μαθητές ενός σχολείου στη Λεμεσό και όταν παρέλαβα μια φανέλα με υπογραφές των παικτών της αγαπημένης μου ομάδας, του Απόλλωνα Λεμεσού", δήλώσε ο Παγδατής, που μίλησε και για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τελικού. "Στα δύο πρώτα σετ ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος. Στη συνέχεια άρχισα να σκέφτομαι διάφορα πράγματα και ουσιαστικά σταμάτησα να παίζω. Αυτό έγινε και τίποτα παραπάνω. Από εκεί και πέρα ο Φέντερερ ήταν εξαιρετικός. Όταν είναι στη μέρα του δύσκολα τον αντιμετωπίζει κάποιος".

ΚΑΝΟΝΤΑΣ αναδρομή στα επιτεύγματά του κατά τη διάρκεια του Όπεν, ο Παγδατής, στάθηκε στη νίκη επί του Αμερικανού, Άντι Ρόντικ, νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη: "Ήταν η πρώτη φορά που νικούσα στη "Rod Laver Arena" και ουσιαστικά ήταν η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου. Με κατέκλυσαν συναισθήματα".

ΚΑΤΑ τη διάρκεια της απονομής, ο Παγδατής παρέλειψε να μιλήσει για τον Φέντερερ, όμως το έκανε στη συνέντευξη Τύπου. "Έπαιξε ένα καταπληκτικό τουρνουά. Είναι υπέροχος αθλητής και έχει δώσει πολλά στο άθλημα. Όταν τον είδα να κλαίει, απλώς ένιωσα ευτυχισμένος για εκείνον".