Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τη δευτερα η γ.σ. του ερασιτεχνη :: 17/2/2006 18:43:24) 

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Απόφαση για τις μετοχές και τη μεταβίβαση στην Λεσχη

Τη Δευτέρα το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί (στο ξενοδοχείο Grand Hotel) η επαναληπτική γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη (την προηγούμενη Δευτέρα δεν σημειώθηκε απαρτία) στην οποία αποκλειστικό θέμα είναι η συζήτηση και η ψηφοφορία για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ, από τα φυσικά πρόσωπα που εκτέλεσαν την εντολή του Α.Σ. στη νεοσύστατη Λέσχη φίλων Άρη. Θα τοποθετηθούν τα μέλη του δ.σ, οι κάτοχοι μετοχών για λογαριασμό του Α.Σ. και κατόπιν θα ακολουθήσει η ψηφοφορία. Η απόφαση του πρωτοδικείου για την αναγνώρισή της αναμένεται από μέρα σε μέρα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ και ο νομικός Κώστας Παπαδόπουλος θα βρεθούν στο γήπεδο της Φυλής, ακολουθώντας το δρομολόγιο του κομβόι των πούλμαν και των Ι.Χ. αυτοκινήτων με τους εκδρομείς φιλάθλους. Όσοι μετακινηθούν χωρίς εισιτήριο, θα το προμηθευτούν από εκδοτήριο του γηπέδου έναντι 20 ευρώ.

ΣΗΜΕΡΑ μετά από την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, ο Αναστόπουλος θα ανακοινώσει την 18μελή αποστολή του αγώνα που το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα και θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο για τις τελευταίες οδηγίες.