Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αμοιβαία τα αισθήματα :: 29/1/2006 19:03:13) 

Ο Φάνης Κατεργιαννάκης υπογράφει το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή παρουσία του Κώστα Οικονομίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ

Αμοιβαία τα αισθήματα

Το ήθελε ο Φάνης, το ήθελε και ο Ηρακλής, οπότε με αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Κατεργιαννάκης θα συνεχίσει να φορά την κυανόλευκη φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2007.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Στην ουσία όμως, θα έχει δικαίωμα να τη φορά στα επίσημα παιχνίδια από την επόμενη αγωνιστική, καθώς μέχρι αύριο η ΠΑΕ θα συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για να εκδώσει δελτίο στον ποδοσφαιριστή (της λείπει η φορολογική ενημερότητα). Το πρωί του Σαββάτου ο έμπειρος τερματοφύλακας συναντήθηκε εκ νέου με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και τελικά συμφώνησε στην πρόταση που του κατατέθηκε για μείωση περίπου 30.000 ευρώ στα χρήματα του πρώτου εξαμήνου. "Δεν πειράζει αν είναι για το καλό της ομάδας. Μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο. Με ενδιαφέρει μόνο να παίξω μπάλα και να βοηθήσω την ομάδα. Πολύ έκατσα", σχολίασε ο Κατεργιαννάκης, ενώ δεν έκρυψε ότι ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ: "Η πέμπτη θέση και το κύπελλο ΟΥΕΦΑ δεν είναι μακριά. Όσο δύσκολο μπορεί να μοιάζει, τόσο εύκολο μπορεί να γίνει. Από εμάς εξαρτάται. Αρκεί να μην επαναλάβουμε τις εμφανίσεις που κάναμε στο ξεκίνημα της περιόδου".

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕ-ΠΕΣΙΡ: Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να κλείσει θετικά και το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το συμβόλαιο του Ζοέλ Επαλέ. Ο Έλληνας εκπρόσωπός του θα συναντηθεί με τον Κώστα Οικονομίδη, προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες αναφορικά με το τετραετές συμβόλαιο που θα υπογράψει με την ομάδα ο Καμερουνέζος άσος.