Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο κοσμικός πάρκερ - την... κοπάνησε στην καστοριά - θετικός ο χούλης - φαβορί ο αρης για την ευρωλίγκα - είναι ο ίδιος παίκτης - κάλλιο αργά παρά ποτέ :: 30/1/2006 20:59:07) 

Ο κοσμικός Πάρκερ

Ο Τόνι Πάρκερ έκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και μαζί με τη μνηστή του, τη γνωστή ηθοποιό Έβα Λονγκόρια ποζάρουν πάνω στο κόκκινο χαλί στην 12η ετήσια απονομή βραβείων για τις κορυφαίες σειρές των ΗΠΑ, που έγινε προχθές στο Λος Άντζελες. Η εντυπωσιακή Έβα Λονγκόρια και οι συμπρωταγωνιστές της στο δημοφιλές σίριαλ "Νοικοκυρές σε απόγνωση" που προβάλλεται κι από την ελληνική τηλεόραση βραβεύτηκαν για την ηθοποιία τους στην κορυφαία κωμική σειρά. Αμφότεροι διακρίνονται στον τομέα τους και αποτελούν ένα -αν μη τι άλλο- πετυχημένο ζευγάρι.

Την… κοπάνησε στην Καστοριά

"Σφαίρα" έφυγε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα του Μακεδονικού με τον Παναθηναϊκό για την Καστοριά. Ο διεθνής πλέι μέικερ πάντως, υπέγραψε πρώτα δεκάδες αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές του, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια των "πράσινων" για να συναντήσουν τα ινδάλματά τους, ενώ φωτογραφήθηκε με ορισμένους απ' αυτούς.

Θετικός ο Χούλης

Ο Δημήτρης Χούλης δεν απορρίπτει την προοπτική ενασχόλησής του με την ΚΑΕ Ηρακλής, όμως, προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο ενδεχόμενο. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της "κυανόλευκης" ΠΑΕ έχει δεχθεί κρούση από οπαδούς του Ηρακλή να εμπλακεί στο τμήμα μπάσκετ, αλλά κάποιες ανοικτές υποθέσεις με την ποδοσφαιρική ομάδα δεν του το επιτρέπουν. Δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο να βοηθήσει την ομάδα μπάσκετ με κάποια χορηγία.

Φαβορί ο Αρης για την Ευρωλίγκα

Πληροφορία έγκυρη από τη χθεσινή εκδήλωση στο δημαρχείο Αθηνών. Στέλεχος της Ευρωλίγκας είπε σε δημοσιογράφο πως φαβορί για την τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα από την Ελλάδα είναι ο Άρης, αρκεί να πάει καλά αγωνιστικά. Και οικονομικά πληροί τις προϋποθέσεις και κόσμο έχει, οπότε μένει να μπει τουλάχιστον στην πρώτη τετράδα. Μετά ακολουθούν ΑΕΚ, Μαρούσι και Πανελλήνιος.

Γ. ΣΥΡ.

Είναι ο ίδιος παίκτης

Θέμα στον Τύπο του Ντιτρόιτ έγινε ο Σμους Πάρκερ (φωτογραφία). Ο πρώην παίκτης του Άρη και βασικός πλέι μέικερ των Λέικερς φέτος, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει σε σχέση με την περσινή του παρουσία στους Πίστονς. "Είμαι ο ίδιος παίκτης, ο ίδιος Σμους Πάρκερ, αλλά έχω διαφορετική νοοτροπία σε σχέση με το μπάσκετ φέτος", είπε ο ταλαντούχος Αμερικανός που έχει 11,6 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ μέσο όρο με τους "Λιμνάνθρωπους".

Γ. ΣΥΡ.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Μαζί με τους Τζεβελέκη - Δαμιανίδη στην Αθήνα ακολούθησαν την αποστολή και οι Παπαϊωάννου - Γκιουλέκας. Με τέσσερα στελέχη εκπροσωπήθηκε η ΚΑΕ Άρης στη συνάντηση με τον Τζόρντι Μπερτομέου (φωτογραφία), δείγμα του πόσο σοβαρά έχουν πάρει την Ευρωλίγκα. Άργησαν λίγο, αλλά δεν πειράζει…

Γ. ΣΥΡ.

Δικαίως "φοβούνται" περισσότερο τον Πανελλήνιο και όχι τις άλλες αθηναϊκές ομάδες για την Ευρωλίγκα στον Άρη. Πώς θα πήγαινε ο Ζούρος στον Πανιώνιο με τον Νίκο Οικονόμου αρχηγό της ομάδας; Κάποιοι θα πρέπει να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο με όσα δεν έκαναν το καλοκαίρι.