Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ασπρομαυρα :: 12/2/2006 22:03:48) 

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ

ΠΕΡΙΠΟΥ διακόσιοι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο χθες στο Αιγάλεω για να ενισχύσουν την ομάδα τους, στη θύρα που τους διέθεσε το Αιγάλεω. Όπως και στο Περιστέρι, έτσι και χθες αναγκάστηκαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά του Δικεφάλου, αφού ο ΠΑΟΚ δεν πήρε επισήμως εισιτήρια. Κι αυτή τη φορά, τα πράγματα ήταν ήρεμα και δεν σημειώθηκε το παραμικρό.

ΜΟΛΙΣ δύο παίκτες, έκαναν τον κόπο να κατευθυνθούν προς την μεριά των φίλων του ΠΑΟΚ και να τους ευχαριστήσουν για τη συμπαράσταση. Πλην του Λάμπρου Βαγγελή και του Μάρτσιν Μίετσελ, όλοι οι υπόλοιποι έφυγαν κυριευμένοι από την απογοήτευση κατ' ευθείαν για τα αποδυτήρια, μετά το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΡΕΑ με τον Βίκτορα Μητρόπουλο, παρακολούθησε το παιχνίδι στην κερκίδα των επισήμων, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κασιμάτης. Φίλοι και συνεργάτες στην ΕΠΑΕ, παρέα και στο γήπεδο, όπου απολάμβαναν την ηλιοφάνεια. Στις κερκίδες του γηπέδου εθεάθη και ο Ανδρέας Νινιάδης, που εκτελεί χρέη σκάουτερ στον Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχεται τη μεθεπόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αμυντικό δεν είχε χθες στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ! Εκτός αυτών, που μπήκαν ως αλλαγή, στον πάγκο ήταν ακόμη οι Τοχούρογλου, Ηλιάδης, Χριστοδουλόπουλος και Μπαλάφας, αφού εκτός του τιμωρημένοι Αραμπατζή, ο Κωστίκος απέκλεισε από την αποστολή και τους Μελίσση και Χασιώτη.

ΑΠΟΓΝΩΣΗ έβγαζαν οι κινήσεις του Φερνάντεζ, κάθε φορά, που έσωζε τον ΠΑΟΚ από ένα γκολ. Ο Πορτογάλος δεν ήξερε με ποιον να τα (πρωτο)βάλει, κάθε φορά, που οι παίκτες του Αιγάλεω έφταναν σε θέση βολής και στο τέλος κόντεψε να βγάλει τη φανέλα του από αντίδραση…

ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ του ΠΑΟΚ είδαν κίτρινη κάρτα χθες, αλλά κανείς δεν συμπλήρωσε τέσσερις. Για τον Μαλαδένη ήταν η τρίτη, Σαλπιγγίδης και Μίετσελ δεν κινδυνεύουν, ενώ από τρεις έχουν και οι Βαγγελής, Σικαμπάλα και Κωνσταντινίδης. Όποιος πάρει κάρτα το Σάββατο στη Λάρισα, δεν παίζει με τον Ολυμπιακό.