Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( β' εθνικη: προτελευταια αγωνιστικη στον πρωτο γυρο :: 5/1/2006 20:31:28) 

Μετά από απουσία τεσσάρων ετών ο Γιώργος Νασιόπουλος επιστρέφει από την Κύπρο για λογαριασμό της Παναχαϊκής.

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Τα μάτια τους… 14

Η είσοδος στο 2006 βρίσκει τις ομάδες στη 14η… στροφή του πρωταθλήματος, με την πρωτοπόρο Κέρκυρα να δοκιμάζεται στην "σκληρή" έδρα της Καλαμάτας και τον δεύτερο Εργοτέλη να υποδέχεται στο Παγκρήτιο την πάντα υπολογίσιμη Βέροια.

επιμέλεια ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Αντίθετα, ο Θρασύβουλος αναμένεται να έχει πιο εύκολο έργο στον Πύργο, κόντρα στον ουραγό Πανηλειακό, στο παιχνίδι που θα ανοίξει αύριο την αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Τις ενδεχόμενες απώλειες των τριών πρωτοπόρων, πάντως, θα περιμένει ο Άρης, ο οποίος φιλοξενεί το Χαϊδάρι με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να πλησιάσει πιο κοντά στην κορυφή. Ανάλογη επιδίωξη θα έχει και η Νίκη Βόλου, τη Δευτέρα, εντούτοις με το δεξί θα προσπαθήσει να μπει στη νέα χρονιά και ο Πανσερραϊκός, αφήνοντας οριστικά πίσω του το τραγικό ξεκίνημα της σεζόν.

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ενδιαφέρον θα έχει και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Παναχαϊκή, αλλά για διαφορετικούς λόγους, αφού και οι δύο ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι "ερυθρόλευκοι", που χρειάζονται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να αναθαρρήσουν, ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Δημήτρη Ζαβαντία, που θα αγωνίζεται στην ομάδα του Βόλου ως το τέλος της σεζόν, καθώς και του Αλέκου Βεργώνη, ο οποίος υπέγραψε για ενάμιση χρόνο. Δύο νέα πρόσωπα θα έχει στο εξής και η Παναχαϊκή, που στράφηκε στην κυπριακή αγορά για να ενισχυθεί επιθετικά, πετυχαίνοντας τον επαναπατρισμό του 32χρονου Γιώργου Νασιόπουλου, ο οποίος αφήνει τον ΑΠΟΕΛ. Οι Πατρινοί συμφώνησαν και με τον 30χρονο Σέρβο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα με τον Εθνικό Άχνας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της 14ης αγωνιστικής: ΑΥΡΙΟ (16.00): Πανηλειακός - Θρασύβουλος. ΚΥΡΙΑΚΗ (14.45): Άρης - Χαϊδάρι, Εργοτέλης - Βέροια, Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή, Ηλυσιακός - Εθνικός Αστέρας, Προοδευτική - Καστοριά, Καλαμάτα - Κέρκυρα. ΔΕΥΤΕΡΑ (16.00): Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός.