Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ: προβληματισμος στον ηρακλη παρα τη νικη στην αυστρια :: 5/1/2006 20:17:22) 

Ο Ηρακλής θα βρει τον ρυθμό του σύμφωνα με τον Λόι Μπολ.

ΒΟΛΕΪ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

Κέρδος η πρόκριση

Του ΗΛΙΑ ΤΑΤΑΛΑ

Με εξασφαλισμένο το εισιτήριο της πρόκρισης στις δώδεκα κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς λιγκ έφτασε χτες από την Αυστρία η αποστολή του Ηρακλή. Η δύσκολη νίκη επί της Τιρόλ Ίνσμπρουκ με 3-2 σετ (οι Αυστριακοί πήραν τα δύο πρώτα σετ) μετρίασε κάπως τους πανηγυρισμούς, για την επιστροφή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

"ΕΧΟΥΜΕ πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα", δήλωσε λακωνικά ο Αλέκος Λεώνης, ενώ ο πασαδόρος του Ηρακλή, Λόι Μπολ, επισήμανε: "Ήμουν απογοητευμένος για την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στα δύο πρώτα σετ. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της Τιρόλ Ίνσμπρουκ εμφανίστηκαν πολύ δυνατοί. Στη συνέχεια μεταφέραμε την πίεση σε αυτούς που δεν έχουν την ίδια εμπειρία με εμάς. Αυτό ήταν και το πλεονέκτημά μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίζουμε να προσπαθούμε και ο ρυθμός μας κάποια στιγμή θα επανέλθει".

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ νίκησε χθες στο κλειστό του Ρέντη την τσέχικη Κλάντνο με 3-0 σετ (25-16, 25-21, 25-21) για τον β' όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους "12" στον εκτός έδρας αγώνα του με την γερμανική Φριντρισχάφεν, την ερχόμενη Πέμπτη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της 12ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών: ΣΑΒΒΑΤΟ: Πανερυθραϊκός - Ηρακλής (19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός - ΕΑ Πατρών (18.00), Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκαια (18.30), ΠΑΟΚ - Ορεστιάδα (19.00), Λαμία - Παναθηναϊκός (20.00-ΕΤ3). ΔΕΥΤΕΡΑ: Πανελλήνιος - Παγκράτι (18.00).

ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική: ΣΑΒΒΑΤΟ: Βύρωνας - Ηρακλής Κηφισιάς (16.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Φιλαθλητικός - Άρης (Γηπ. ΠΑΟΚ - 15.30), Πανελλήνιος - Μαρκόπουλος (16.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: Παναθηναϊκός - Κτησιφών (17.00).