Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορητήριο… φωτιά

Μέχρι τώρα οι κλήσεις από τον αθλητικό δικαστή για τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, "μεταφράστηκαν" σε πρόστιμα. Συνολικά στον πρώτο γύρο η ΠΑΕ πλήρωσε 35.000 ευρώ, για υβριστικά συνθήματα και καπνογόνα. Μετά τα όσα όμως συνέβησαν την Κυριακή το κατηγορητήριο είναι πιο… βαρύ. Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία για το πρωί της Παρασκευής με την κλήση να αφορά "ελαφρά αδικήματα" όπως τα υβριστικά συνθήματα (από τον Γούμενο μέχρι τον Λαμπριάκο), ρίψεις καπνογόνων αλλά και "βαρύτερα". "Στο 64ο λεπτό φίλαθλοι από την θύρα 4 έβαλαν φωτιά σε ορισμένα καθίσματα με την παρέμβαση όμως της πυροσβεστικής ή φωτιά έσβησε. Περί ώρα 21.00 κατά τη διάρκεια κατάσβεσης, φίλαθλοι της εγκαλουμένης από την κερκίδα 4Α έσπασαν 40 περίπου πλαστικά καθίσματα και τα εκσφενδόνισαν κατά των πυροσβεστών και των αστυνομικών" αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορτηριο.

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ανησυχία στην Τούμπα

Με αίτηση στην Ε.Ε.Α. για κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ απείλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης προκειμένου να εισπράξει τις περίπου 200.000 ευρώ, που του οφείλονται από τη διακοπή της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Ο δικηγόρος του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον Γιάννη Γούμενο και τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του Αναστασιάδη, προκαλώντας ανησυχία. Η πρόταση που του έγινε, ήταν να περιμένει τα εμπορικά παιχνίδια που έρχονται στην Τούμπα, ώστε να πληρωθεί από τις εισπράξεις των αγώνων και να εξοφληθεί στις 30 Απριλίου. Αναμένεται η απάντησή του…

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Εθνικές απουσίες

Μείον έξι παίκτες θα μετρά ο Κωστίκος τις επόμενες μέρες, λόγω Εθνικών ομάδων. Στις Ελπίδες κλήθηκαν από τον Στέλιο Αποσπόρη οι Μπαλάφας, Ηλιάδης, Χριστοδουλόπουλος και Αραμπατζής για το αυριανό φιλικό με τον Πανιώνιο. Όλοι τους θα επιστρέψουν την Παρασκευή. Στην Εθνική ανδρών ενσωματώνονται σήμερα οι Ζαγοράκης και Σαλπιγγίδης για το τουρνουά της Σαουδικής Αραβίας και θα επιστρέψουν την επόμενη Πέμπτη. Σήμερα θα αποφασιστεί αν θα φύγει και ο Φερνάντεζ, ο οποίος κλήθηκε στη Β' εθνική ομάδα της Πορτογαλίας (23-26/1), στην οποία καλούνται παίκτες, που είναι στην… αναμονή για την πρώτη ομάδα.