Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο κωστικος εδωσε το "οκ" για τον ναουσαιο και απερριψε τον ντα κοστα :: 23/1/2006 21:56:38) 

Παίκτης του αναμένεται να γίνει από τώρα ο Χρήστος Μελίσσης.

Ο ΚΩΣΤΙΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΟΚ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟΥΣΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΝ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

Μελίσσης από τώρα

Οκτώ μέρες πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, ο κύβος ερρίφθη για δύο από τους παίκτες, που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Ο ένας φεύγει κι ο άλλος έρχεται…

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Αυτός, που φεύγει είναι ο Πορτογάλος Πάουλο Σέρτζιο Ντα Κόστα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός άφησε καλές εντυπώσεις, τις μέρες που συμμετείχε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο η απόφαση που πάρθηκε είναι να μην αποκτηθεί. Αφενός γιατί με δεδομένο ότι ο Κωστίκος δεν είχε την ευκαιρία να τον δει αγωνιζόμενο σ' ένα φιλικό ή έστω σε μια δυνατή προπόνηση (τις προηγούμενες μέρες έλλειπαν σχεδόν οι μισοί παίκτες…), δεν μπορούσε να έχει σαφή και ασφαλή άποψη για την αξία του κι αφετέρου γιατί στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε στην Τούμπα, διοίκηση και προπονητής κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι από τη στιγμή, που ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται αυτή τη στιγμή για την απόκτηση μεσοεπιθετικού, δεν υπάρχει λόγος να γίνει μία τέτοια κίνηση και να αναληφθεί το ρίσκο. Παρά το γεγονός ότι με τον Ντα Κόστα, αλλά και με τη Μπορντό, στην οποία ανήκει, είχαν προσυμφωνηθεί οι οικονομικοί όροι της ενδεχόμενης συνεργασίας, ο Πορτογάλος θα έχει σήμερα ένα τετ α τετ με τον Γιώργο Κωστίκο και θα του ανακοινωθεί ότι μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, αυτός που θα έρθει στην Τούμπα, θα είναι ο Χρήστος Μελίσσης. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δεν ήρθε χθες στη Θεσσαλονίκη, υπό το φόβο του… χιονιά, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον αποκτήσει άμεσα και να μην περιμένει το καλοκαίρι. Στη χθεσινή σύσκεψη, ο Γιώργος Κωστίκος ζήτησε από τον Γιάννη Γούμενο να πιέσει τον Πανσερραϊκό, ώστε να ενεργοποιηθεί τώρα η συμφωνία με τον Μελίσση κι όχι το καλοκαίρι, αφού με τα τόσα προβλήματα, διαπιστώθηκε "λειψανδρία" και στο κέντρο της άμυνας. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και ζήτησε να γίνει τώρα η μεταγραφή κι ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού τον ενημέρωσε ότι "πρέπει να μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας και θα πάρει την απόφαση". Το πιο πιθανό είναι να παρθεί η απόφαση τη Δευτέρα, καθώς αν ο Πανσερραϊκός δεν κερδίσει στην Πάτρα την Παναχαϊκή, οι ελπίδες του για άνοδο, στην ουσία εξανεμίζονται.