Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( δεν ειναι σοβαρος ο τραυματισμος :: 23/1/2006 21:37:35) 

Ο Γκρεγκ Τζένκινς θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηρακλή.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει ο Τζένκινς

Επιτέλους και μια ευχάριστη είδηση για τον Γιούρι Ζντοβτς. Ο τραυματισμός του Γκρεγκ Τζένκινς στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής δεν αποδείχθηκε σοβαρός και την Πέμπτη ο Αμερικανός θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο σέντερ των "κυανόλευκων" έδειξε ότι έχει υποστεί χονδροπάθεια. Έτσι, ο Τζένκινς θα παραμείνει στην ομάδα και μέχρι νεοτέρας δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον ψηλό.

ΟΣΟ ΓΙΑ τον Μίρσα Κούρτοβιτς επιθυμία του Σλοβένου προπονητή είναι να συνεχίσει στην ομάδα. Ο Σκοπιανός θα πρέπει να χειρουργηθεί στη γάμπα και ο χρόνος αποθεραπείας του θα κρατήσει σχεδόν έναν μήνα. Ο Ζντοβτς είναι διατεθειμένος να τον περιμένει να επιστρέψει έχοντας παράλληλα στην ομάδα τον Μπόγιαν Μαλέσεβιτς.

ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες ο Μαλέσεβιτς θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ηρακλή στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Άρη. Εντός των ημερών ο Σέρβος πλέι μέικερ θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "κίτρινους" και θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις εξετάσεις που απαιτούνται για την έκδοση του δελτίου του.

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ μετατέθηκε η συνάντηση του Νίκου Παναγόπουλου και των διοικούντων της ΚΑΕ με τον Γιούρι Ζντοβτς στη διάρκεια της οποίας θα τεθεί επί τάπητος το θέμα ενίσχυσης της ομάδας, αλλά και άλλα ζητήματα.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ απάντησε η διοίκηση του Ηρακλή στο αίτημα του Άρη που ζήτησε 600 εισιτήρια για τον μεταξύ τους αγώνα το Σάββατο στο Ιβανώφειο. Η αναμέτρηση είναι καθοριστική για τους "κυανόλευκους", που ευελπιστούν ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο εξαιτίας και της παρουσίας του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα μπροστά στον κόσμο της.

Ν.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ