Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ελευθερος απο τη μαλαγα ο καζακος ερχεται αυριο για το παοκ :: 23/1/2006 20:54:22) 

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο ο Στάνισλαβ Μακσάντσεφ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ Ο ΚΑΖΑΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Μακσάντσεφ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η μεταγραφή του Στάνισλαβ Μακσάντσεφ στον ΠΑΟΚ. Ο Καζάκος φόργουορντ βρίσκεται στην Ισπανία από την Κυριακή, ενώ μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μάλαγα έλυσε χθες το συμβόλαιό του ανοίγοντας το δρόμο για την έλευσή του στην Ελλάδα. Αυτό θα γίνει σήμερα καθώς ο Μακσάντσεφ θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της πρώην πλέον ομάδας του, η οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Το βράδυ θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, ενώ αύριο αφού περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ θα πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη. Περισσότερο ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη είναι ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος λογικά θα τον έχει μαζί του στην αυριανή απογευματινή προπόνηση προκειμένου να τον υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι με τον Γυμναστικό στη Λάρισα.

ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ψυχολογία, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, επανήλθαν χθες στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Βασιλειάδης συνέχισε για άλλη μια μέρα τις φυσικοθεραπείες, ενώ κρίσιμη μέρα θα είναι η αυριανή, όταν θα περάσει ξανά από υπέρηχο για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι ο τραυματισμός. Εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία, ότι ο αρχηγός του Δικεφάλου θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων και θα τεθεί στη διάθεση του Μαρκόπουλου για τον αγώνα του Σαββάτου. Χθες δεν προπονήθηκε και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με ενοχλήσεις στη μέση. Ανησυχία για τον 28χρονο γκαρντ δεν υπάρχει και λογικά από σήμερα θα μπει στην προετοιμασία μαζί με τους υπόλοιπους.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η αναζήτηση παικτών για τις δυο αλλαγές που επιτρέπονται να γίνουν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Σούλης Μαρκόπουλος βλέπει καθημερινά κασέτες παικτών, αλλά δεν βιάζεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Θ.ΧΑΣΤΑΣ