Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( χωρις αποτελεσμα οι συζητησεις αρη-στακ :: 19/2/2006 21:10:20) 

Δεν τα έχει βρει ακόμα με τον Άρη, ο Ράιαν Στακ.

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΡΗ-ΣΤΑΚ

"Φλύαρη" επαφή

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος επαφών των διοικούντων του Άρη και του εκπροσώπου του Ράιαν Στακ, που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη. Οι δυο πλευρές επιβεβαιώνουν πως οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά, όμως η ουσία είναι ότι ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Η πλευρά του Άρη εξέφρασε την εν μέρει ικανοποίησή της λέγοντας ότι "κάναμε ένα βήμα παραπάνω", αλλά μέχρι εκεί. Σαφώς και ο Άρης είναι η πρώτη επιλογή του Στακ και όχι μόνο για συναισθηματικούς λόγους, αλλά και γιατί η προσφορά που έχει στα χέρια του είναι καλή, όμως… υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες. "Είμαστε σε καλό δρόμο, οι επαφές είναι σε καλό σημείο, όμως ο Ράιαν (Στακ) είναι ελεύθερος, είναι κοινοτικός και είναι λογικό να έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Συζητάμε πάντως πρώτα με τον Άρη", είπε χθες ο Καπικιόνι.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΚ εξαρτάται τι θα γίνει στην υπόθεση και από την φιλοδοξία που έχει ως αθλητής. Αν δηλαδή θελήσει να δοκιμάσει σε άλλο επίπεδο, τότε θεωρείται πιθανότερο να αφήσει τον Άρη και την Θεσσαλονίκη μετά από τέσσερα χρόνια. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρητικά. Στην πράξη αυτό που μετράει είναι ότι Άρης και Στακ συζήτησαν για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά για την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα δυο χρόνια και θα συζητήσουν και τρίτη, τον Μάρτιο, όταν αναμένεται και πάλι στην Ελλάδα ο Καπικιόνι.

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ η ομάδα συνέχισε χθες την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ με τις γνωστές απουσίες των Μπρούερ, Ουίλκινσον και Καμπερίδη. Σε ό,τι αφορά τους δυο πρώτους, σήμερα θα γίνει η ύστατη προσπάθεια να προλάβουν το ντέρμπι, αν και το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.