Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΕ

Εξομολόγηση Λυκουρέζου!

Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι… Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο που όλο διέψευδε τις φήμες περί αποχώρησης του από την ΕΠΑΕ, αλλά χθες για πρώτη φορά παραδέχθηκε ότι είναι πλέον τύποις πρόεδρος στη Λίγκα…

"Έχω εκχωρήσει όλες τις αρμοδιότητές μου στον α' αντιπρόεδρο και από τον Οκτώβριο καταθέτω το μισθό μου στο σύλλογο των υπαλλήλων. Δεν ήμουν ποτέ παράγοντας του ποδοσφαίρου, ούτε θέλω να γίνω. Νόμιζα ότι ΕΠΑΕ ήταν μια απλή διαδικασία αλλά διαψεύστηκα" είπε ο γνωστός ποινικολόγος κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας της ΕΠΑΕ ενώ μιλώντας λίγο αργότερα σε "πηγαδάκια" συμπλήρωσε ότι θέλει να παραμείνει στη θέση του μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της δημιουργίας της "Σούπερ Λίγκα".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος με Ολισαντέμπε

Παίκτης της Πόρτσμουθ και επίσημα είναι ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε. Ο Μανώλης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «πόμπεις», και λίγο αργότερα η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 200.000 ευρώ για την μεταγραφή και από εκεί και πέρα θα πληρώνεται με κάθε συμμετοχή του Ολισαντέμπε, μέχρι το ποσό να φτάσει τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νιγηριανοπολωνός θα εισπράξει 150.000 ευρώ και επίσης θα πληρώνεται με κάθε συμμετοχή.