Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η επσμ εκοψε την πιτα της και τιμησε τους υπηρετες του ποδοσφαιρου :: 30/1/2006 22:07:40) 

Eπιθυμία του Παναγιώτη Λαγού ήταν να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Toν προπονητή μπάσκετ, Λευτέρη Κακιούση, βράβευσε ο σύμβουλος της ΕΠΟ, αντιπρόεδρος της επιτροπής σταδίων της ΦΙΦΑ και μέλος ης επιτροπής νέων της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Θόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Αλέκος Παπαδόπουλος, έκοψε την πίτα της Ένωσης.

Η ΕΠΣΜ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πραγματική γιορτή

Στην ειρήνη, στο ποδόσφαιρο, στα παιδιά όλου του κόσμου, στον αγώνα κατά των ναρκωτικών. Ήταν τα τέσσερα κομμάτια της πίτας που έκοψε η ΕΠΣΜ στην ετήσια εκδήλωσή της, βραβεύοντας τους καλύτερους της προηγούμενης χρονιάς

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, βουλευτών του νομού, του νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, προπονητών, ποδοσφαιριστών, διαιτητών, παραγόντων και πλήθος φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας και κάτω από το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων προσκεκλημένων για το ρεσιτάλ χορού από το παιδικό χορευτικό του ποντιακού συλλόγου Καλαμαριάς και του ΚΑΠΗ δήμου Σοχού ξεκίνησε η εκδήλωση με το σύντομο χαιρετισμό του οικοδεσπότη, προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου.

ΜΕΤΑΞΥ των βραβευθέντων ήταν και ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Παναγιώτης Λαγός, που τιμήθηκε με πλακέτα για την ανθρώπινη ενέργειά του να παραδώσει το πορτοφόλι που βρήκε στη Δανία, ενώ βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής. Εκτός των αφανών εργατών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου βραβεύτηκαν ακόμη ο προπονητής μπάσκετ της Εθνικής Λευτέρης Κακιούσης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιβιλάκης για την έκδοση του βιβλίου "Πόντος-προσφυγιά-Καλαμαριά, Απόλλων ομάδα καρδιάς", ο 91χρονος βετεράνος τερματοφύλακας του Ηρακλή Άγης Κατρατζόπουλος, και ο Βεροιώτης προπονητής Στέφανος Γαϊτάνος,

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ διακρίσεις δόθηκαν στα σωματεία που αναδείχθηκαν πρωταθλητές, δευτεραθλητές και ανήλθαν κατηγορία κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο 2004 - 2005: Άνοδος Δ' εθνική: ΠΑΟΝΕ - ΑΕ Κρήνης, Άνοδος Α1: Ελευθεριακός, ΑΕ Ευόσμου, ΑΠΕ Λαγκαδά, Εθνικός Σοχού, Αετός Βασιλικών, Ποσειδών Μηχανιώνας, άνοδος Α' κατηγορία: ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, Δόξα Άδενδρου, Κεραυνός Αγίου Παύλου, ΑΣ Μενεμένη, Ολυμπιακός Τερψ, Ατρόμητος Τριαδίου, ΑΕ Πυλαίας, Νίκη Κερασιάς, Δόξα Ασσήρου, Ν. Γενεά Ασβ, Ιάσων Αυγής, ΑΣ Βασιλούδι, Άνοδος σε Β' κατηγορία: Αετός Βαλτοχωρίου, ΑΟ Μεσήμβριας, Δόξα Ελευθερίου, Αστέρας Αμπελοκήπων, Εθνικός Αστέρας, Ρουβίκωνας, Δόξα Ρετζικίου, Αργοναύτης Ανθοκήπων, Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου, Λευκοχωριακός, Αστραπή Νικομηδινού, Τρίτων Βόλβης, Κύπελλο ερασιτεχνών: Ορφέας Σουρωτής. Ανοδος στο πανελλήνιο γυναικών: Ηρακλής Αμπελοκήπων. Δόθηκαν επίσης κύπελλα ήθους στις ομάδες που δεν είχαν αποβληθέντα ποδοσφαιριστή.