Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αθλ. δικαστεσ: πρεμιερα στη θεσσαλονικη :: 30/1/2006 21:31:56) 

ΑΘΛ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελετή… παραλαβής

Σε… λειτουργία θα τεθούν από σήμερα (11.00) τα γραφεία της ΕΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Ορφανός θα εγκαταστήσει και επίσημα τα μέλη του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου που θα έχει στην αρμοδιότητά του την επίλυση διαφορών από αγώνες που θα διεξάγονται σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Κεντρική, Δυτική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Καθήκοντα αθλητικού δικαστή θα ασκήσουν οι Χρήστος Νάστας (πρόεδρος πρωτοδικών), Χαράλαμπος Μαυρίδης (πρωτοδίκης), Γιώργος Ευστρατιάδης (πρωτοδίκης), Κωνσταντίνος Μπάτζιος (πρόεδρος πρωτοδικών) ως αναπληρωτής πρόεδρος και Απόστολος Ντίτουρας (πρωτοδίκης) ως αναπληρωματικό μέλος.

ΑΕΚ: "Δεν πρέπει να μείνουμε σ' αυτό το παιχνίδι", είπε χθες ο Φερνάντο Σάντος για την ήττα στο Καυταντζόγλειο, την ίδια ώρα που η διοίκηση κινείται για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρά τη δήλωση του Σπύρου Λιβαθηνού, που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για απόκτηση παίκτη (δεξί χαφ) την τελευταία στιγμή, πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ ο Γκονζάλες ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει Ολυμπιακός, διαψεύδοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τον εργοφυσιολόγο από την ιατρική σχολή της Νορβηγίας, Γιαν Χοφ, θα φέρουν στην Αθήνα οι "ερυθρόλευκοι", στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού για την επιστημονική υποστήριξη της ομάδας.