Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη των "κυανόλευκων" επισκίασαν οι κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν οι Παναγιώτης Λαγός και Ζοέλ Επαλέ. Οι πρώτοι σκόρερ του φετινού Ηρακλή και από τους κουρφαίους παίκτες της ομάδας, συμπλήρωσαν από τέσσερις και θα απουσιάσουν από το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος κι ενώ για πρώτη από την έναρξη του πρωταθλήματος, οι "κυανόλευκοι" είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον "Δικέφαλο".

ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ της ομάδας του Ηρακλή επισκέφτηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανουδάκης και ανακοίνωσε την απόφαση της διοίκησης να μοιράσει στους παίκτες το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ, ως έξτρα πριμ για τη μεγάλη νίκη, επί της αήττητης τα τελευταία έντεκα παιχνίδια ΑΕΚ: "Γνωρίζετε ότι τα οικονομικά της ομάδας δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο, αλλά με αυτά τα χρήματα θέλουμε να σας επιβραβεύσουμε για τις προσπάθειές σας", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ.

ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ χώρο βρέθηκε και ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στον Σάββα Κωφίδη και στους παίκτες του. "Αυτές οι νίκες φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο", σχολίασε, ενώ όταν του ζήτησαν να πει ένα… ανέκδοτο, είπε: "Ηρακλής-ΑΕΚ 4-0".

ΠΑΡΟΝΤΕΣ στο γήπεδο και οι Δημήτρης Χούλης και Νίκος Σταματιάδης, οι οποίοι παρακολούθησαν με έκδηλη αγωνία την προσπάθεια της ομάδας από την πρώτη σειρά των επισήμων και πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα, πάντως, οι δυο άνδρες άφησαν υπονούμενα ότι θα υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις, υπονοώντας… δράση στο θέμα των μετοχών της ΠΑΕ.