Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( πολυτιμη νικη για τους "κιτρινουσ" στον κορυδαλλο :: 29/1/2006 21:55:21) 

Ο Ντομορό (δεν διακρίνεται) πετυχαίνει το χρυσό γκολ του Άρη.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ" ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Απόδραση με… κομπίνα

Πραγματική… απόδραση από τον Κορυδαλλό. Ο Άρης έκανε μια κάκιστη εμφάνιση, αλλά ευτύχησε (στη μοναδική φορά που παίκτης του βρέθηκε στην περιοχή, σε θέση να απειλήσει την αντίπαλη εστία) να σκοράρει και να κερδίσει 0-1 την Προοδευτική.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Οι τρεις βαθμοί, ήταν ένα τεράστιο όφελος αφού κράτησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε επαφή με την προνομιούχο τριάδα και πλέον με τις αναμενόμενες δύο εντός έδρας αναμετρήσεις της δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει σε αναρρίχηση.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε το Σάββατο τους παίκτες του να αποδίδουν τόσο άσχημα όσο δεν μπορούσε κανείς να προβλέψει. Επέλεξε ένα σχήμα με μοναδική επιθετική αιχμή τον Κάσερες και ενισχυμένο κέντρο, που όμως δεν του έδωσε ούτε κλειστούς διαδρόμους προς την άμυνά του, ούτε και υπεροχή στο μέσον του γηπέδου για να γίνει απειλητικός.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος και το γνωστό "φυσικό" παιχνίδι της Προοδευτικής θα μπορούσαν να είναι δικαιολογίες ως ένα βαθμό, όμως η εικόνα του Άρη ήταν πραγματικά κακή. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν τρεις φορές, με κορυφαία στιγμή το τετ α τετ του Ρόβα (43') που πλάσαρε άουτ τον Μπούτσεκ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ στην επανάληψη ελάχιστα πράγματα άλλαξαν, αφού ο Σανχούρχο επέμενε σε ανούσιες ατομικές ενέργειες, οι επιθετικοί που έγιναν δύο δεν ακουμπούσαν μπάλα και οι γηπεδούχοι στο μέτρο των δυνατοτήτων τους προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί.

Το γκολ της Προοδευτικής (κεφαλιά του Θάνου στο 77') που ακυρώθηκε από τον πρώτο βοηθό Νικολακόπουλο, έκανε ακόμη πιο σκληρές τις μονομαχίες στο γήπεδο. Η τρίτη φετινή αποβολή του Κάσερες πρόσθεσε ένα ακόμη πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα και το 0-0 φαινόταν ότι θα είναι το τελικό σκορ. Στο 92', όμως, κομπίνα από κόρνερ σε… φωτοτυπία από το παιχνίδι Εθνικού Αστέρα - Άρη, έφερε από την εκτέλεση του Σανχούρχο τον Ντομορό στη συμβολή των γραμμών της μικρής περιοχής να σκοράρει με κεφαλιά, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στους "κίτρινους".

Μόνον ο Γκαρσία πραγματοποίησε "υποφερτή" εμφάνιση από πλευράς Άρη, ενώ από την Προοδευτική, έδειξαν πως έχουν δυνατότητες οι Χανιώτης, Ρόβας και Προβατίδης.

Ο Μπριάκος έδειξε κίτρινη στους Αρχοντούλη, Βαρτζιώτη, Τραορέ, Προβατίδη, Αμπελά, Σανχούρχο και Γκαρσία, ενώ απέβαλε τον Κάσερες.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Φανή, Ευθυμιάδης, Προβατίδης (93' Καραγιάννης), Τραορέ, Σωτρίνης, Ρόβας, Βαρτζιώτης, Σανόκο, Αρχοντούλης (61' Βαλαντάρες), Σέγκος, Χανιώτης (68' Θάνος).

ΑΡΗΣ: Μπούτσεκ, Παπαδόπουλος, Γόγολος, Κολτσίδας, Αμπελάς (58' Βαγκέλι), Ντομορό, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Μωυσιάδης (46' Γκουγκουλιάς), Σανχούρχο, Κάσερες (86' Μπενίσκος).