Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παρελθον για τον ηρακλη ο φελτον και ο μαλεσεβιτς :: 6/2/2006 20:40:00) 

Αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Μάικ Κινγκ.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Ο ΦΕΛΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΕΣΕΒΙΤΣ

Με Κινγκ κόντρα στον Κολοσσό

Ο Μάικ Κινγκ θα βρίσκεται καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο στη Θεσσαλονίκη για να αντικαταστήσει τον Λαβέλ Φέλτον, που αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον Ηρακλή. Αφού πήρε την έγκριση της διοίκησης ο Γιούρι Ζντοβτς άναψε το πράσινο φως για την έλευση του 28χρονου Αμερικανού, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο NBDL με τους Φάγιετβιλ Πάτριοτς. Ο Κινγκ θα πραγματοποιήσει εκτός απροόπτου το ντεμπούτο του στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό.

ΛΥΘΗΚΕ χθες η συνεργασία με τον Μπόγιαν Μαλέσεβιτς, που ζήτησε να φύγει από τον Ηρακλή λίγες μέρες αφότου συμφώνησε με την ομάδα. Ούτως ή άλλως ο Σέρβος δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του. Μέχρι να επιστρέψει απόλυτα υγιής ο Μίρσα Κούρτοβιτς οι "κυανόλευκοι" θα πορευτούν με πλέι μέικερ τον Σάσα Στεφάνοβιτς.

Ο ΚΟΥΡΤΟΒΙΤΣ θα ξεκινήσει από σήμερα τρέξιμο και πισίνα και σύντομα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ζντοβτς και το ιατρικό επιτελείο πάντως δεν πρόκειται να τον πιέσουν αφού προέρχεται από μια λεπτή επέμβαση.

ΘΕΜΑΤΑ οικονομικής φύσης συζητήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Νίκου Παναγόπουλου με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ηρακλή Τσιλόπουλο και το μέλος της διοίκησης Κώστα Πρωτοπαπαδάκη. Αναζητήθηκαν τρόποι για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο και θα γίνουν κρούσεις προς τους επιφανείς παράγοντες της ομάδας να ενισχύσουν το τμήμα.

ΜΕ ΟΚΤΩ(!) συνολικά απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα με τον Κολοσσό. Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν είχε στη διάθεσή τους Σφέικο (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), Φέλτον (δεν θέλησε να προπονηθεί), Τζένκινς (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) Στεφάνοβιτς (επικαλέστηκε πόνους στα γόνατα), Γιαννουζάκος (πόνοι στα γόνατα), Μπέλλο (αχίλλειος). Σ' αυτούς προστίθενται ο Κούρτοβιτς και ο Χρήστου που ταλαιπωρείται από θλάση και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση στη Ρόδο.

Ν.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ