Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( προσπαθεια ανυψωσης ηθικου στα αποδυτηρια της μικρας :: 6/2/2006 19:36:53) 

Η απουσία του Ζοέλ Επαλέ ήταν αναμέσα στους λόγους που κράτησαν σε χαμηλή απόδοση τον Ηρακλή.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΗΘΙΚΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ

Κοιτάνε τώρα μπροστά

Η ομάδα που έκανε… σκόνη και θρύψαλα την καλύτερη άμυνα του ελληνικού πρωταθλήματος, επτά ημέρες αργότερα δεν δημιούργησε ούτε υποψία ευκαιρίας. Ο Ηρακλής πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση του τελευταίου τριμήνου, προκαλώντας τον έντονο προβληματισμό του Σάββα Κωφίδη. Η ομάδα που παρουσιάστηκε στην Τούμπα απέχει πολύ από την ομάδα που ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει. Δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές, με σημαντικότερη την ταυτόχρονη απουσία των αποδοτικότερων παικτών του φετινού Ηρακλή. Ούτε ο ίδιος ο Κωφίδης δεν πίστευε πόσο πολύ θα έλειπαν από την ομάδα οι Επαλέ και Λαγός.

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ της ομάδας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι καλό ήταν παραπάνω από εμφανής. Ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να μη μιλήσει χθες στους ποδοσφαιριστές, βλέποντας στα πρόσωπά τους την απογοήτευση από την κακή εμφάνιση. Το μόνο θετικό της αγωνιστικής είναι ότι πέρα του ΠΑΟΚ, δεν κέρδισε καμία άλλη ομάδα που διεκδικεί την έξοδό της στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ξεκίνησε από χθες προσπάθεια για να ξεχαστεί το παιχνίδι της Τούμπας, καθώς ακολουθεί μία τριάδα σημαντικών παιχνιδιών. Οι "κυανόλευκοι" αντιμετωπίζουν κατά σειρά τους ΟΦΗ (εντός), Καλαμαριά (εκτός) και Ξάνθη (εντός), έχοντας ως στόχο το απόλυτο των βαθμών. Αν τα καταφέρουν, τότε θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.