Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αποφασισμενος να συνεχισει το σερι ο αρης κοντρα στο μαρουσι :: 20/1/2006 19:55:03) 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα τιμηθεί από τον Άρη, ως προπονητής της Εθνικής ομάδας.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Δίψα για τη νίκη

Χωρίς άλλες απώλειες μέσα στο Αλεξάνδρειο ο Άρης θέλει να συνεχίσει την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικότερα σήμερα (17.00) που θα έχει απέναντί του το Μαρούσι, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Οι "κίτρινοι" θα γεμίσουν το Παλέ, θα τιμήσουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη, θα υποδεχθούν τον Αλέξη Κυρίτση, αλλά μέχρι εκεί… Θέλουν τη νίκη όσο τίποτα άλλο.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Ο Άρης είχε μόνο μια απώλεια με τις ομάδες που παλεύουν για να μπουν στην πρώτη τετράδα, την ήττα από τον Πανελλήνιο. Κέρδισε και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και θέλει να κάνει το ίδιο και με το Μαρούσι για να συνεχίσει το σερί του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αντρέα Ματζόν αντιλαμβανόμενος την σημασία του σημερινού αγώνα ελάχιστα ασχολήθηκε με την κλήρωση του ULEB Cup, όπως και οι παίκτες που ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους. Αγωνιστικά προβλήματα οι παίκτες αντιμετωπίζουν όχι όμως τέτοια που να τους υποχρεώσουν σε απουσία. Ο Γιώργος Σιγάλας συμμετείχε κανονικά και στην χθεσινή προπόνηση και θα αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι. Ο Κόρεϊ Μπρούερ νιώθει ενοχλήσεις στο δάκτυλο που είχε χτυπήσει και στην αρχή της χρονιάς. Υπάρχει φόβος για υποτροπή του τραυματισμού, όμως ο Αμερικανός γκαρντ θα αγωνιστεί κανονικά, γιατί και ο ίδιος το θέλει. "Θα παίξω, θα παίξω", έλεγε χθες ο Μπρούερ, αν και τελευταία δεν είναι ο Μπρούερ άλλων αγώνων, ίσως επηρεασμένος από αυτόν τον τραυματισμό.

Ο ΑΡΗΣ θα τιμήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την επιτυχία του Ευρωμπάσκετ και θα υποδεχτεί τον Αλέξη Κυρίτση, που επιστρέφει πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Παλέ, όμως πέραν τούτου, η ομάδα ετοιμάζεται για έναν… πόλεμο. "Ξέρουμε ότι το Μαρούσι, όπως και εμείς, παλεύει να μπει στην τετράδα και αυτός είναι ο στόχος του. Αν θέλουμε να παραμείνουμε και εμείς κοντά σε αυτόν τον στόχο, πρέπει να κερδίσουμε τις ομάδες αυτές, όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, μέσα στην έδρα μας", τόνισε ο Αντώνης Ασημακόπουλος, που με τον Ματζόν έχει αρχίσει να παίζει και να δίνει πολύτιμες λύσεις.