Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ετοιμοι εδειξαν καρεσες και γκαρσια :: 4/1/2006 20:55:52) 

Για άλλη μία φορά ο Νάτσο Γκαρσία έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ

Πέρασαν το τεστ

Πετυχημένο ήταν το χθεσινό τεστ, στο οποίο υπέβαλλε ο Νίκος Αναστόπουλος τους παίκτες του Άρη, ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ιδιαίτερα από τους δύο λατινοαμερικάνους, που επιστρέφουν από τραυματισμούς, είδε όσα περίμενε

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Στις βοηθητικές εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο, προσκλήθηκε για παιχνίδι - προπόνηση η Νίκη Πολυγύρου την οποία ο Άρης κέρδισε με 4-0 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Σανχούρχο, Κάσερες, Βελώνης και Μπενίσκος. Ο Αναστόπουλος ξεκίνησε με τους Μπούτσεκ, Γόγολο, Κολτσίδα, Παπαδόπουλο, Ντομορό, Αμπελά, Σανχούρχο, Νεμπεγλέρα, Μωυσιάδη, Κάσερες, Γκουγκουλιά και αυτό είναι προφανώς το σχήμα που έχει κατά νου για βασικό στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο το Χαϊδάρι.

Από τους ένδεκα, κράτησε περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι τους Παπαδόπουλο και Κάσερες, ενώ έδωσε χρόνο 45 λεπτών σ' όλους τους υπόλοιπους παίκτες με το βλέμμα στραμμένο στο Νάτσο Γκαρσία.

Ο ΒΟΛΙΒΙΑΝΟΣ ήταν ξανά πολύ ορεξάτος, δραστήριος και χωρίς κανένα πρόβλημα ενοχλήσεων και με την εικόνα αυτή, μάλλον έπεισε οριστικά τον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει, έστω και ως αλλαγή, στον αγώνα της Κυριακής. Από σήμερα η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία με περισσότερη έμφαση στην τακτική που θα ακολουθηθεί ώστε ο Άρης να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα για το 2006 και να συνεχίσει την ανοδική τροχιά την οποία διαγράφει στις τελευταίες έξι αγωνιστικές με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ από τις εννέα κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις που δίνει φέτος ο Άρης, επιστρέφει από τιμωρία ο Μπάμπης Μωυσιάδης ενώ αντίστροφη διαδρομή θα ακολουθήσει ο Κρίστι Βαγκέλι που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Δεν υπολογίζονται και οι μακροχρόνια απόντες Πασσαλής, Νάιντος, Καρατζιοβαλής. Σήμερα το μεσημέρι, (14:15) στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου Χαριλάου, ο Νίκος Αναστόπουλος παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.