Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τριετες συμβολαιο υπογραφει ο μπολος :: 4/1/2006 20:37:57) 

ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΟΛΟΣ

Το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Σήμερα η αύριο πρόκειται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον Απόλλωνα ο Μιχάλης Μπόλος. Ο παίκτης πέρασε από εργαστηριακές εξετάσεις, δείχνοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Κατά τα άλλα, οι μεταγραφικές κινήσεις θα εντατικοποιηθούν μετά την αυριανή άφιξη του Ηλία Δαμήλου στη Θεσσαλονίκη.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται πλέον στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα, από το αποτέλεσμα του οποίου θα καθοριστούν και οι δυνατότητες της ομάδας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που είναι τιμωρημένος αποτελεί το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα για τον Μάκη Κατσαβάκη, που είδε με χαρά τον Κόφι Αμπονσά να συμμετέχει στο χθεσινό φιλικό με την Επανομή. Η συμμετοχή του πάντως, δεν είναι σίγουρη, λόγω του τραυματισμού του που τον κράτησε για αρκετό χρόνο μακριά από τις προπονήσεις. Μικροενοχλήσεις νιώθει ο Κλέιτον, κάτι που όμως δεν εμπνέει ανησυχίες.

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στις 12 σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα κυπέλλου Απόλλωνα-Λάρισας (12/1).