Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μάχιμος ο μάντζιος :: 4/1/2006 20:20:02) 

Από το νοσοκομείο στην προπόνηση ο Βαγγέλης Μάντζιος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάχιμος ο Μάντζιος

Με τον Βαγγέλη Μάντζιο στην ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λάρισα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες το πρωί (ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα) και το απόγευμα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, λύνοντας τα χέρια του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Πρόβλημα όμως προέκυψε με τον Φλάβιο Κονσεϊσάο, που λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, αρκέστηκε σε τρέξιμο, ενώ στον Παναθηναϊκό περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ολισαντέμπε στην Πόρτσμουθ (ο παίκτης ήδη βρίσκεται στην Αγγλία για τις τελευταίες διαπραγματεύσεις).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καθαρή βγήκε η μαγνητική τομογραφία του Πέτκοφ που τις τελευταίες μέρες ένιωθε ενοχλήσεις στον τένοντα. Η συμμετοχή του, ωστόσο, στον αγώνα με τον Ακράτητο, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Σε παιχνίδια για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα: Διαγόρας-Άγιος Δημήτριος 0-0, Αιολικός-Αστέρας Τρίπολης 0-1, Ιωνία-Κερατσίνι 2-2, Απόλλων-Ρόδος 2-1, Ατσαλένιος-Παναιτωλικός 2-0, Αχαρναϊκός-Θύελλα Πατρών 1-0, Μεσσηνιακός-Αχαϊκή 2-1, Εθνικός-Λήλας Βασιλικού 8/1. Ρεπό: Βύζας. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Μεσσηνιακός 31, Αστέρας Τρίπολης 27, Αχαρναϊκός 25, Ατσαλένιος 23, Λήλας Βασιλικού 22, Εθνικός 20, Παναιτωλικός 17, Διαγόρας 17, Άγιος Δημήτριος 17, Αιολικός 15, Ρόδος 15, Θύελλα Πατρών 15, Βύζας 14, Αχαϊκή 11, Ιωνία Χανίων 9, Απόλλων Αθηνών 9, Κερατσίνι 8.

Στις 25 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική της Γ' εθνικής, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΑΕ, η οποία αποδέχθηκε το σχετικό αίτημα του ΟΠΑΠ για τον καταρτισμό έκτακτου διαγωνισμού ΠΡΟΠΟ.